• Descobreix tot el que pots arribar a fer amb les eines de Google

  Curs Presencial

  Objectius del curs

  Gmail és el correu electrònic més utilitzat a la Xarxa. Amb ell obtenim accés a dues altres eines bàsiques de Google: Calendar (per a la gestió de calendaris) i Drive (per a guardar, compartir i crear documents al núvol). Totes tres eines tenen un munt de prestacions i possibilitats que no sempre sabem esprémer al màxim. En aquest curs anirem d’allò més bàsic a opcions més avançades i amagades, amb un enfocament pràctic destinat a fer un ús professional d’aquestes tres eines de productivitat.

  Programa

  Mòdul 1: Iniciació a les eines de Google. Qüestions bàsiques que no pots ignorar. (4 hores)

  • Introducció a les eines de Google: què necessito per començar?
  • Gmail, el correu electrònic de Google. Organització de la safata d’entrada i configuració general de l’eina. Ús de les etiquetes i creació de filtres per a automatitzar processos. Gmail al meu mòbil.
  • Calendar, el calendari al núvol de Google. Configuració, gestió i personalització de múltiples calendaris. Creació d’esdeveniments simples i reiteratius. Calendar al meu mòbil.
  • Drive, l’espai per guardar i compartir arxius al núvol. Per a què el puc fer servir? Sincronització d’arxius i carpetes amb el meu ordinador. Creació de documents de text, full de càlcul i presentacions.

  Mòdul 2. Ús avançat de les eines de Google. Vols anar un pas més enllà? (4 hores)

  • Gmail. Ús de múltiples comptes de correu electrònic amb un únic usuari de Gmail. Connexió del correu amb serveis externs amb els complements de Gmail.
  • Calendar. Compartició de calendaris amb altres usuaris. Connexió del calendari amb serveis externs amb els complements de Calendar.
  • Drive. Compartició d’arxius i carpetes amb seguretat. Treball en equip creant documents col·laboratius. Eines de comunicació i control dins d’un document col·laboratiu.
  • Encara necessites més? Google Workspaces, la solució de pagament per a Google.

  Metodologia

  El curs té un format 100% pràctic, on els participants aniran practicant amb els seus comptes de Google a la vegada que es va avançant en el curs. Hi haurà estones per a la pràctica (en solitari i en grup) i temps per a resoldre tots els dubtes que puguin sorgir.

  El curs està dividit en dos mòduls (bàsic i avançat) per tal d’adaptar els continguts als diferents nivells d’ús que se li estiguin donant actualment a aquestes eines i es pot escollir fer-ne un o els dos. En tot cas, es recomana fer l’itinerari complert per tal de tenir una visió global d’aquestes eines.

  Destinataris

  Professionals que facin servir de forma habitual les eines de Google (tant a nivell personal com professionalment) i vulguin aprofitar al màxim les seves prestacions.

  Professors

  Jordi Flamarich Zampalo

  Periodista i consultor en comunicació digital, especialitzat en noves formes de narrativa i continguts per a dispositius mòbils. Ha desenvolupat tota la seva carrera professional en l’àmbit d’internet i les noves tecnologies, ja sigui escrivint sobre la xarxa en mitjans de comunicació escrits o bé com a responsable de mitjans digitals. Com a docent, ha format en periodisme mòbil a redaccions i periodistes d’Espanya i Amèrica Llatina, i imparteix regularment cursos de capacitació i ús de tecnologies mòbils en entorns professionals. També col·labora amb la Universitat Oberta de Catalunya com a responsable de l’assignatura Disseny de productes interactius multidispositiu.

  Preus

  Col·legiats
  68,00€
  Col·legiats en atur
  Bonificació completa prèvia sol·licitud
  Col·legiats - Jubilats
  34,00€
  Red de Colegios Profesionales de Periodistas
  68,00€
  AMIC - Associació de Mitjans d'Informació i Comunicació
  102,00€
  Associació de Professionals de la Comunicació d’Andorra
  68,00€
  Associacions i estudiants de periodisme
  119,68€
  Docents Educació Primària, Secundària o altres etapes educatives
  136,00€
  Tarifa pública
  136,00€

  Edicions obertes

  Girona

  Nou del Teatre, 1, 2n., 1a. 17004 Girona
  22/05/2023 (09:30 a 13:30)
  24/05/2023 (09:30 a 13:30)
  8 hores
  Català
  Inscriu-te