• El Networking en la feina i en les relacions professionals

  Objectius del curs

  La majoria d’oportunitats en el món professional en el qual ens ha tocat viure, tant si volem fer recerca de feina com buscar clients, es mouen per contactes. Per aquest motiu, el fet de tenir una bona xarxa de contactes pot suposar un clar valor afegit en el nostre desenvolupament professional. I això, partint d’uns objectius, significa establir una estratègia i pla d’acció específics, així com conèixer les fases i variables del networking professional.

  Programa

  NETWORKING PROFESSIONAL (BEN FET)

  • Comencem per la seva definició: què és i què no és
  • Aprofundim: les seves variables i fases
  • La teoria dels 6 graus; la posem en pràctica?
  • Contactes o connexions: diferència important
  • Els perfils necessaris en una xarxa de contactes
  • Plataformes digitals: el perfecte complement i… amplificador!

  Metodologia

  El curs es basa en una metodologia molt pràctica, didàctica i participativa. Els conceptes s'acompanyen d'exemples concrets basats en l’experiència professional directa de la formadora. Es realitzaran diferents dinàmiques i exercicis per posar en pràctica les matèries exposades en la sessió.

  Requeriments

  Cal assistir al curs amb moltes ganes de fer contactes i… targetes!

  Destinataris

  Tots aquells periodistes i comunicadors que volen millorar les seves relacions professionals, busquen noves oportunitats de col·laboració o negoci amb tercers i desitgen projectar la seva activitat i marca personal. Molt indicat també per a tots aquells que es troben en la recerca activa de feina.

  Professors

  Rosaura Alastruey Garcia

  Llicenciada en Ciències de la Comunicació, és considerada pionera en la introducció del networking professional. Més de 10 anys d’experiència en aquest àmbit, formant a tot tipus de professionals en les tècniques, eines i estratègies d'aquesta disciplina. Postgrau en màrqueting digital per la UOC. Programa d’Habilitats Directives a ESADE i programa d’especialització empresarial a l’IESE.