• Facebook Live Video versus Periscope

  Objectius del curs

  Facebook Live Video i TwitterGoLive (Periscope) estan lliurant una batalla èpica en el terreny de la comunicació digital en directe en xarxes socials. Ambdues tenen els seus pros i contres, audiències, detalls específics de producció i són més apropiades per a uns usos específics de comunicació.

  En aquest taller descobrirem les característiques de cadascuna, quins elements tècnics es necessiten per dominar l’emissió en directe a Facebook Live Video i a Periscope i com integrar-les en plans de comunicació digital per a marques, empreses, institucions i projectes.

  Programa

  • Característiques de Periscope
  • Funcionalitat de Facebook Live Video
  • Requisits tècnics i dispositius
  • Com realitzar emissions en directe que triomfen i enganxen
  • Com interactuar en viu amb l’audiència global
  • Generació de continguts
  • Pla òptim d’emissions
  • Com reutilitzar i difondre les emissions en altres xarxes

  Metodologia

  El curs segueix el mètode propi d'Enrique San Juan d'explicació clara, divulgativa, rigorosa, directa i motivadora de conceptes d'avantguarda tecnològica englobats en el temari. Les explicacions, aptes per a tot tipus de públic, estan basades en l'experiència professional directa, s'acompanyen d'elements visuals, exercicis grupals i varietat de recursos per expandir les matèries exposades en la sessió.

  Requeriments

  Cal ser usuari de xarxes socials. És molt recomanable assistir al curs amb un telèfon mòbil d’última generació per poder seguir la formació de forma apropiada.

  Destinataris

  Community managers. Publicistes, comunicadors, periodistes, especialistes en xarxes socials, emprenedors, empresaris, especialistes en màrqueting i, en general, tots aquells que tinguin un paper actiu en el desenvolupament d’estratègies en social media i màrqueting digital.

  Professors

  Enrique San Juan González

  Periodista, especialitzat en noves tecnologies, té una àmplia experiència en Internet i les seves aplicacions empresarials des dels seus inicis. Ha dirigit diverses publicacions de tecnologia, ha coordinat el suplement de tecnologia Novatec de La Vanguardia, i ha treballat en el departament de comunicació d’IBM Espanya. Actualment, és Director de l’agència digital Community Internet – the social media company a Barcelona.