• Fotografia amb el mòbil: millora i retoca les teves creacions!

  Sessions en directe

  Objectius del curs

  Sempre disponible a la nostra bossa o butxaca, el mòbil ha acabat sent per a molts la principal càmera de fer fotos. Amb ell fem les fotos que després compartim a xarxes socials com Instagram, Twitter o Facebook. Sovint, però, la immediatesa d'aquests dispositius fa que no ens aturem i reflexionem sobre com treure'n el màxim profit a la càmera del telèfon o retoquem les nostres fotos abans de compartir-les.

  L'objectiu d'aquestes sessions és aprendre a fer millors fotografies amb el nostre telèfon, descobrir què volen dir i per a què serveixen les seves opcions de configuració, gestionar millor l'espai disponible al nostre telèfon i aprendre a fer servir algunes de les millors aplicacions de retoc fotogràfic per anar un pas més enllà.

  Programa

  . És el mòbil la millor càmera de fer fotos?

  . Opcions de configuració i consells per començar

  . Tècniques bàsiques i avançades de composició

  . Aplicacions per a l'edició i retoc de fotografies

  . Gestionar l'espai disponible al telèfon i còpies de seguretat

  Metodologia

  El curs té un format eminentment pràctic, on també es realitzaran explicacions teòriques. El curs es farà en dues sessions online a través de Zoom, amb una durada total de 5 hores.

  Destinataris

  Professionals i estudiants relacionats amb la comunicació que vulguin millorar la qualitat de les fotografies que fan amb el seu mòbil, aprendre a gestionar-les i conservar-les de dispositiu en dispositiu i descobrir noves aplicacions relacionades amb la fotografia mòbil.

  Professors

  Jordi Flamarich Zampalo

  Periodista i consultor en comunicació digital, especialitzat en noves formes de narrativa i continguts per a dispositius mòbils. Ha desenvolupat tota la seva carrera professional en l’àmbit d’internet i les noves tecnologies, ja sigui escrivint sobre la xarxa en mitjans de comunicació escrits o bé com a responsable de mitjans digitals. Com a docent, ha format en periodisme mòbil a redaccions i periodistes d’Espanya i Amèrica Llatina, i imparteix regularment cursos de capacitació i ús de tecnologies mòbils en entorns professionals. També col·labora amb la Universitat Oberta de Catalunya com a responsable de l’assignatura Disseny de productes interactius multidispositiu.