Sempre disponible a la nostra bossa o butxaca, el mòbil ha acabat sent per a molts la principal càmera de fer fotos. Amb ell fem les fotos que després compartim a xarxes socials com Instagram, Twitter o Facebook. Sovint, però, la immediatesa d'aquests dispositius fa que no ens aturem i reflexionem sobre com treure'n el màxim profit a la càmera del telèfon o retoquem les nostres fotos abans de compartir-les.
L'objectiu d'aquest curs online és aprendre a fer millors fotografies amb el nostre telèfon, descobrir què volen dir i per a què serveixen les seves opcions de configuració, gestionar millor l'espai disponible al nostre telèfon i aprendre a fer servir algunes de les millors aplicacions de retoc fotogràfic per anar un pas més enllà amb les nostres creacions.
Pràctica: A partir d'un original, els alumnes hauran de lliurar dues versions millorades aplicant les diferents tècniques de retoc i recursos estudiats durant el curs
Curs 100% online, a través de la plataforma Moodle, on es combinarà l'explicació teòrica amb la demostració pràctica i tutorials d'aplicacions a través de vídeos curts. El curs tindrà una càrrega lectiva total de 10 hores, incloent el temps de dedicació dels participants per fer un parell d'exercicis.
El curs es podrà seguir tant amb telèfons Android com iOS d'Apple.
L'horari indicat al marge dret és orientatiu. Com els vídeos estan enregistrats, l'alumnat pot accedir als materials els dies i hores que prefereixi fins a la data de finalització del curs.
Professionals i estudiants relacionats amb la comunicació que vulguin millorar la qualitat de les fotografies que fan amb el seu mòbil, aprendre a gestionar-les i conservar-les de dispositiu en dispositiu i descobrir noves aplicacions relacionades amb la fotografia mòbil.
Mestres d’Educació Primària i Secundària i batxillerat o personal de gestió dels centres educatius que necessiten millorar les fotografies que fan per a posar a la web o les xarxes socials.
Periodista i consultor en comunicació digital, especialitzat en noves formes de narrativa i continguts per a dispositius mòbils. Ha desenvolupat tota la seva carrera professional en l’àmbit d’internet i les noves tecnologies, ja sigui escrivint sobre la xarxa en mitjans de comunicació escrits o bé com a responsable de mitjans digitals. Com a docent, ha format en periodisme mòbil a redaccions i periodistes d’Espanya i Amèrica Llatina, i imparteix regularment cursos de capacitació i ús de tecnologies mòbils en entorns professionals. També col·labora amb la Universitat Oberta de Catalunya com a responsable de l’assignatura Disseny de productes interactius multidispositiu.
13/11/2024 Barcelona |
13/11/2024 Barcelona |
13/11/2024 Badalona |
13/11/2024 Barcelona/ Teletreball |
Col·legi de Periodistes de Catalunya 2024
Rambla de Catalunya 10, pral. 08007 Barcelona.
Tel. 93 317 19 20 contacte@periodistes.cat