• Infoentreteniment, la nova manera de divulgar la informació?

  Programa

  Sàtira política, realities, talk-shows, notícies toves.

  Què és l’infotentreteniment?. Aquesta sessió fa dialogar dues maneres d’aproximar-se a aquesta tendència tan qüestionada dels continguts en l’era digital. Per una banda, a partir de la publicació d’Infoentretenimiento. El formato imparable de la era del espectáculo (editorial UOC, 2013), la seva coautora i coordinadora, Carme Ferré Pavia, n’aportarà la visió més acadèmica i d’estudi sobre com el valoren els teòrics, i també els casos més assenyalats, des de la televisió als transmèdia.

  D’altra banda, Francesc Escribano, com a director de la productora Minoria Absoluta, amb la seva trajectòria com a creador de programes, completarà la sessió des de la perspectiva de l'experiència pràctica i de revisió de casos.

  Professors

  Francesc Escribano Royo

  Llicenciat en Ciències de la Informació. Director de Minoria Absoluta, ha estat creador del Departament de Nous Formats de TV3 i també cap de Programes i director de TV3.

  Carme Ferré Pavía

  Professora titular de comunicació a la UAB. Dirigeix el grup de recerca Comress-Incom UAB (Comunicació i Responsabilitat Social) i ha publicat monografies sobre revistes catalanes i llibres d’estil. Orienta la seva recerca en aspectes d’ètica periodística, comunicació política i història de la comunicació.