• La nova comunicació amb el vídeo en 360º i la realitat virtual

  Objectius del curs

  La tecnologia del vídeo en 360º, el vídeo en directe en 360º i els dispositius de realitat virtual marquen la nova frontera en termes de comunicació. Com crear un discurs visual quan no hi ha marc ni enquadrament fix? Quin és el paper del comunicador en un entorn d’esfera enlloc d’un de pla? Què hem de saber com a generadors de contingut per triomfar en aquest nou model? Quines són les tècniques i els dispositius que hem de dominar?

  Aquest curs ens permetrà endinsar-nos en aquest nou model de comunicació.

  Programa

  • Context de la comunicació digital
  • El vídeo en 360º
  • Plataformes i exemples de 360º
  • Equips, dispositius i pautes de realització
  • Què cal tenir en compte a l’hora de generar contingut en 360º
  • La realitat virtual, concepte i dispositius
  • Comunicació en l’era de la immersió
  • Com generar continguts que són experiències

  Metodologia

  El curs segueix el mètode propi d'Enrique San Juan d'explicació clara, divulgativa, rigorosa, directa i motivadora de conceptes d'avantguarda tecnològica englobats en el temari. Les explicacions, aptes per a tot tipus de públic, estan basades en l'experiència professional directa, s'acompanyen d'elements visuals, exercicis grupals i varietat de recursos per expandir les matèries exposades en la sessió.

  Requeriments

  Cal ser usuari de xarxes socials. És molt recomanable assistir al curs amb un ordinador portàtil, encara que no és imprescindible.

  Destinataris

  Community managers. Publicistes, comunicadors, periodistes, especialistes en xarxes socials, emprenedors, empresaris, especialistes en màrqueting i, en general, tots aquells que tinguin un paper actiu en el desenvolupament d’estratègies en social media i màrqueting digital.

  Professors

  Enrique San Juan González

  Periodista, especialitzat en noves tecnologies, té una àmplia experiència en Internet i les seves aplicacions empresarials des dels seus inicis. Ha dirigit diverses publicacions de tecnologia, ha coordinat el suplement de tecnologia Novatec de La Vanguardia, i ha treballat en el departament de comunicació d’IBM Espanya. Actualment, és Director de l’agència digital Community Internet – the social media company a Barcelona.