• Master Class: 10 fórmules infal·libles per fracassar en la transició digital dels mitjans impresos

  Programa

  En la Master Class “10 fórmules infal·libles per fracassar en la transició digital dels mitjans impresos", Juan Antonio Giner, president i fundador de l’Innovation International Media Consulting Group (Londres) reflexiona sobre casos i experiències d’empreses periodístiques de molts països en els seus esforços per aconseguir una transició exitosa cap a noves plataformes digitals.

  Segons el seu criteri, aquesta transició no podrà ser mai viable ni des de redaccions “paperitzades” ni des de redaccions low cost. El nou paradigma ha de ser una estratègia on es passi d’“empreses periodístiques impreses amb extensions digitals” a “empreses periodístiques digitals amb extensions impreses”.

  Professors

  Juan Antonio Giner

  President i fundador de l’Innovation International Media Consulting Group, una de las empresas de consultoria periodística més prestigioses del món ​i editor dels informes anuals sobre Innovations in Newspapers (Londres). És periodista i Doctor en Dret. Ha estat Vicedegà de l’Escola de Periodisme de la Universitat de Navarra i Professor a les universitats de Columbia, Stanford i Harvard.