• Master Class "Dues revolucions en el periodisme nord-americà"

  Programa

  El periodisme actual es torna a apropar al públic en la recerca de sostenibilitat econòmica. El públic s’ha convertit en soci en la cerca, difusió i pagament de les notícies. És un canvi radical que s’ha convertit en alternativa davant el descens de la publicitat.

  I d’altra banda, torna a prendre força el periodisme de veus: la ràdio digital ha sorgit amb ímpetu, i els podcasts s’han convertit en l’última frontera de la combinació de qualitat, rapidesa i credibilitat en un univers mediàtic saturat.

  Robert Boynton aprofundirà en aquestes tendències que també es manifesten al nostre país.

  ​Hi haurà servei de traducció simultània.

  Professors

  Robert S. Boynton

  Robert S. Boynton és escriptor i director del programa de Reportatge literari de la facultat de periodisme de la Universitat de Nova York. Graduat en filosofia i religió per la Universitat de Haverford i màster en ciències polítiques per la Universitat de Yale. És autor de The New New Journalism (El Nuevo Nuevo Periodismo) (Publicacions i Edicions de la UB, 2015) i ha estat director de la revista Harper's i col·laborador de The New Yorker. Els seus articles sobre cultura, periodisme literari, psicoanàlisi i propietat intel·lectual han aparegut a diverses publicacions com The New York Times Magazine, The Atlantic Monthly, The Nation, Lingua Franca, Bookforum, The New York Times Book Review, The Los Angeles Times Book Review, The Village Voice o Rolling Stone.