• Periscope, Snapchat i Blab

  Les noves eines de comunicació digital

  Objectius del curs

  Vivim un moment d’eclosió de noves eines i plataformes que estan canviant a gran velocitat la nostra manera de comunicar. Els intercanvis d’informació tenen lloc en més canals dels que imaginem, de les formes més diverses i amb possibilitats molt diferents a les que estàvem acostumats.

  En aquest taller coneixerem les principals eines que cal considerar i dominar per estar en la punta de llança de la comunicació digital. En tractarem les característiques, com utilitzar-les i de quina manera ens poden ajudar a potenciar l’audiència i la visibilitat dels nostres projectes de comunicació com a periodistes.

  El curs t’obrirà portes, finestres i noves dimensions per sorprendre, complementar i renovar tant la teva comprensió de la comunicació actual com l’impacte digital en la teva audiència.

  Programa

  • Snapchat. Com transformar la bogeria dels joves en accions de comunicació i promoció.
  • Periscope: Com convertir el teu smartphone en una unitat mòbil d’emissió en directe i oberta al món.
  • Blab: Converses i entrevistes en directe amb audiència global

  Metodologia

  El curs segueix el mètode propi d'Enrique San Juan d'explicació clara, divulgativa, rigorosa, directa i motivadora de conceptes englobats en el temari. Les explicacions, aptes per a tot tipus de públic, estan basades en l'experiència professional directa, s'acompanyen d'elements visuals, exercicis grupals i varietat de recursos per expandir les matèries exposades en la sessió.

  Requeriments

  Cal assistir al curs amb un ordinador portàtil.

  Destinataris

  Tots aquells periodistes i comunicadors d’organitzacions que volen conèixer les noves plataformes de difusió digital per aprofitar-ne tot el potencial i extreure’n el màxim rendiment.

  Professors

  Enrique San Juan González

  Periodista, especialitzat en noves tecnologies, té una àmplia experiència en Internet i les seves aplicacions empresarials des dels seus inicis. Ha dirigit diverses publicacions de tecnologia, ha coordinat el suplement de tecnologia Novatec de La Vanguardia, i ha treballat en el departament de comunicació d’IBM Espanya. Actualment, és Director de l’agència digital Community Internet – the social media company a Barcelona.