• Tècniques d'interpretació per parlar en públic

  Objectius del curs

  El curs ofereix a periodistes, comunicadors i professionals en general una aproximació a les tècniques que utilitzen els actors per poder aplicar-les a l’acte de parlar en públic amb sinceritat, seguretat i proximitat. L’objectiu és aconseguir captar l’atenció i mantenir-la, transmetent els continguts d’una manera amena i sense deixar de banda el ser un mateix.

  Programa

  1. L’actitud
  2. L’elaboració del discurs
  3. El coneixement de l’interlocutor i l’audiència
  4. La improvisació
  5. La respiració
  6. La veu
  7. La postura
  8. La utilització de l’espai
  9. Els materials de suport

  Metodologia

  El curs és eminentment pràctic i es porta a terme amb un grup reduït de persones. Es treballa a partir de l’aplicació de les tècniques tractades a diferents exercicis i situacions.

  Destinataris

  El curs s’adreça a qualsevol persona que vulgui preparar-se per parlar en públic, davant de qualsevol mena d’auditori i aconseguir transmetre el seu missatge amb la major eficàcia i alhora gaudir de l’experiència.

  Professors

  Ana González Tadeo

  Formadora en expressió i actriu. Ha estudiat interpretació a l’estudi Nancy Tuñón i completat la seva formació amb cursos de diferents tècniques artístiques. Actriu en pel·lícules, sèries de TV i publicitat. Ha estat professora d’interpretació i veu a l’estudi Nancy Tuñón i de Tècniques de veu a l’Escola Coco Comín. Professora dels tallers de formació interna de TVC de connexions en directe i improvisació en televisió. També ha impartit formació per a presentadors d’informatius en altres mitjans de comunicació i diversos postgraus universitaris. Exerceix com a acting coach per a actors i periodistes de diferents programes de televisió, tant informatius com d’entreteniment.