Notícies

 • Els estudiants de periodisme i comunicació teniu l'oportunitat de precol·legiar-vos i gaudir d'un gran ventall de serveis i avantatges: participar en el setmanari digital Report.cat, ampliar els vostres coneixements amb els nostres cursos i utilitzar el Centre de Documentació, entre d'altres. 

  Els col·legiats i col·legiades podran gaudir d'un nou servei d'assessorament que entrarà en funcionament el pròxim dimecres 27 de setembre. Es podran fer consultes presencialment, videoconferència, telèfon o correu. 

  El document és una mostra més del col·lectiu periodístic per exigir respecte i llibertat a la feina de tots els professionals que treballen als mitjans de comunicació.

  '
  '

  El Col·legi de Periodistes de Catalunya posa a disposició dels col·legiats i col·legiades la possibilitat de canviar el domini del seu correu electrònic, d'una manera fàcil i senzilla. 

  El dimarts 26 de juny la demarcació Terres de l’ Ebre del Col•legi de Periodistes de Catalunya lliurarà el Premi Terres de l’ Ebre de Periodisme, en la seva quarta edició. L’acte comptarà amb la presència del periodista Antoni Bassas, autor de Bon dia, són les vuit! i d’ Emili Rosales, editor.

  La Demarcació de Lleida organitza un dinar-tertúlia amb Cristina Salvador, responsable del Grup de Gabinets de Comunicació del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

  Els autònoms hauran de realitzar els seus tràmits amb la Seguretat Social per via electrònica des de l’1 d’octubre d'aquest any. AFISEC Servies Empresarials ens explica com funcionarà aquest nou sistema. 

  El Col·legi de Periodistes de Catalunya creu necessari insistir, una vegada més, que els ciutadans es mereixen uns mitjans públics de qualitat i independents. Sense ingerències ni dependències polítiques. És primordial avançar cap a models més democràtics de governança i que les cúpules de direcció siguin elegides en base a criteris professionals i per amplis consensos.

  Tornem el dimecres 27 de juny! 

  El Centre de Documentació Montserrat Roig, del Col·legi de Periodistes de Catalunya, ja disposa de les novetats editorials d'aquest estiu. Tria i gaudeix del préstec de fins a 5 llibres durant 21 dies!

  Aprofita aquests cursos per practicar amb l’oratòria i l’escriptura creativa, revisar el teu pla estratègic en xarxes socials, treballar la marca personal, explorar la redacció de discursos o conèixer les prestacions de Telegram com a canal de comunicació.

  El proper dimecres, 11 de juliol,  tindrà lloc al Teatret del Serrallo (Moll de Pescadors, 1, Tarragona) la festa de les Petxines de la Informació, que enguany arriba a la vint-i-sisena edició.

  La Demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes de Catalunya ha participat en l’activitat “Camins de Pau”, que ha consistit en resseguir indrets de Manresa vinculats a persones destacades per la seva tasca en favor de la pau, la justícia i la solidaritat.

  Un Col·legi inclusiu, que pensi en els joves i sigui capaç d’afrontar els reptes de futur, després d’anys de “moltes dificultats”. Aquests són, a grans trets, els principals objectius de la nova junta de la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya, que ahir va presentar davant dels col·legiats el seu projecte pels propers quatre anys.

  El Col·legi de Periodistes de Catalunya forma part de la recent constituida "Red de Colegios profesionales de periodistas" que, de manera conjunta, volen actuar com a grup de pressió per combatre l'intrusisme i defensar la deontologia del periodisme.

  L’exjugador de bàsquet Joan "Chichi" Creus, que fa vint anys va guanyar la lliga i la Copa del Rei amb el TDK Manresa, va repassar aquest període de la seva vida, ahir al vespre, l’endemà que l’ICL Manresa ascendís a l’ACB.