• Joan Guerrero presenta el llibre "Cara Terra / Estimada Terra"

  13 abril, 2022

  Els autors del llibre reclamen que encara hi som a temps per canviar i entregar un món millor a les pròximes generacions. Vine a la presentació del llibre amb Josep Carles Rius, president del Consell de la Informació de Catalunya i exdegà del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Ana Jiménez, fotoperiodista de La Vanguardia i col·legiada,  i Joan Guerrero, coautor del llibre. L'acte tindrà lloc el pròxim dijous 21 d'abril, a les 18.00 h, a la seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes. 

  El col·legiat Joan Guerrero presenta el llibre "Cara Terra/ Estimada Terra" el pròxim dijous 21 d'abril, a les 18.00 h, a la seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes.

  El col·legiat Joan Guerrero presenta el llibre "Cara Terra/ Estimada Terra" el pròxim dijous 21 d'abril, a les 18.00 h, a la seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes. Aquest recull de fotografies sobre les conseqüències de l'escalfament global ha estat cocreat des de la distància amb el fotògraf italià Cesare Pace. A l'acte de presentació intervindran Josep Carles Rius, president del Consell de la Informació de Catalunya i exdegà del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Ana Jiménez, fotoperiodista de La Vanguardia i Joan Guerrero, coautor del llibre. 

  Els autors reflexionen sobre la bellesa de la naturalesa i la petjada dels humans al planeta Terra a través de centenars de fotografies. També volen despertar la consciència col·lectiva per demanar que encara som a temps de cuidar el nostre hàbitat i evitar un gran desastre natural. El llibre és una crida a respectar la nostra terra, a nosaltres mateixos i a les generacions futures. 

  Joan Guerrero va néixer a Tarifa l'any 1940 i durant la seva joventut va treballar en una fàbrica de maons que li va permetre comprar-se la seva primera càmera de fotografia. Però va haver de vendre-la per poder emigrar i no va ser fins als trenta-sis anys quan va començar a publicar les seves fotos. Avui és un dels referents del fotoperiodisme a Catalunya i un abanderat de Santa Coloma de Gramenet, la seva ciutat.  

  1 Comentari

  1. Joaquima Utrera Redondo
   Serà un plaer asistir a la presentació del nou llibre de Joan Guerrero. Ben segur que m'agradarà tant com els anteriors. Gràcies per convidar-me.

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.