• Subscripció gratuïta a la revista El Temps

  9 abril, 2019

  Els col·legiats i col·legiades disposeu d'una subscripció digital gratuïta durant sis mesos a la revista El Temps. La publicació ofereix tota classe de reflexions sobre l’actualitat política i cultural del territori i de l’àmbit internacional.

  El Col·legi de Periodistes i la revista El Temps signen un acord de col·laboració amb motiu dels 35 anys de la publicació. Els col·legiats i col·legiades gaudiu d’una subscripció digital gratuïta durant 6 mesos a través de la seva plataforma, des d’on podreu accedir a tots els continguts setmanals que es publiquin. Per accedir al descompte cal introduir el codi promocional que s'adjunta a la newsltter del 09/04. 

  La revista El Temps es va crear l’any 1984 i actualment manté redaccions a Palma, València i Barcelona. Ofereix tota mena de reflexions sobre l’actualitat política i cultural del territori, també de l’àmbit internacional, i dóna una gran prioritat a l’àmbit de l’activitat econòmica, la investigació i la recerca així com  al teixit associatiu del país. A més, compta de manera exclusiva amb convenis de traducció amb les prestigioses revistes internacionals Der Spiegel i The Economist. L’any 2016 va ser reconeguda com la millor revista en català per la Federació d’Associacions d’Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals. 

  Demana el codi promocional a través del correu serveis@periodistes.cat o del telèfon 93 317 19 20

  2 Comentaris

  1. (no verificat)
   Felicitats per la iniciativa. No aconsegueixo fer la subscripció. Codi promocional NO vàlid!
  2. Francesc Xavier Puig García
   Pots trucar a Comunicació del Col·legi de Periodistes de Catalunya (93 317 19 20) i t'ajudarem a fer la subscripció. Salutacions

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.