• Utilitza els serveis d'assessorament del Col·legi de manera online

  24 març, 2020

  Us agradaria reorientar la trajectòria professional? Necessiteu que us aconsellin sobre la vostra situació laboral? Els nostres professionals us resoldran els dubtes i atendran les vostres consultes per videoconferència, telèfon o correu electrònic. Deixeu-vos assessorar!

  Els col·legiats i col·legiades teniu a la vostra disposició els serveis d'assessorament del Col·legi de Periodistes de Catalunya en línia. Podeu contactar amb els nostres professionals, sense moure's de casa, a través de videoconferència, telèfon o correu electrònic. Només heu de demanar cita prèvia a assessorament@periodistes.cat

  Us recordem els serveis d'assessorament del Col·legi: 

  Assessorament laboral

  Aquest servei es presta els dilluns alterns a la tarda amb un orientador professional que ajuda els col·legiats i col·legiades a guiar-se en les situacions d’atur o bé a redefinir la seva trajectòria professional.

  Assessorament fiscal

  El servei d’assessoria fiscal, a càrrec d'AFISEC Serveis Empresarials, ofereix un servei personalitzat i gratuït a tots els col·legiats/des, que inclou l’atenció i orientació privada els dilluns alterns a la tarda.

  Assessorament jurídic

  El servei d'assessorament jurídic, a càrrec del bufet Gay-Rosell & Solano, ofereix assessorament gratuït per a tots els col·legiats/des en qüestions de dret civil i laboral. El servei és personalitzat i s’ofereix els dimarts a la tarda.     

  Assessorament tecnològic  

  Aquest servei ofereix atenció personalitzada a tots els col·legiats/des que tinguin el projecte d'una pàgina web i vulguin informació sobre com fer un bon posicionament a Internet, quins dispositius comprar, la seguretat de les dades, etc. L’empresa IPNET Centralized Solutions s’encarrega d’aquest assessorament.

  Assessorament en entorns digitals i electrònics

  Els col·legiats i col·legiades poden realitzar consultes sobre els drets de la personalitat, la reputació digital i els delictes a Internet, el dret a l’oblit (cercadors, hemeroteques digitals ...) i els límits del dret d’informació d’Internet. A més, d'aspectes que englobin els drets de propietat intel·lectual, especialment referit als continguts digitals i a la distribució i comunicació d’obres protegides a Internet: articles, reportatges, notícies i entrevistes, fotografies i reportatges fotogràfics, enllaços a webs, agregadors de notícies i similars. La firma Global Legal Data s’encarrega d’aquest assessorament.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.