• Visita dels presidents de la Diputacióde Girona i de la Demarcació de Girona del CPC a l'exposició "Rahola foto 2020"

  17 febrer, 2021

  Miquel Noguer i Joan Ventura van ser a la Casa de Cultura de Girona, juntament amb alguns dels fotògrafs que hi exposen els seus treballs fins al 25 de febrer, en el marc de la IX Setmana dels Rahola

  Carles Porta protagonitza el dijous 18 de febrer la conversa "Posant llum a la foscor", en la que explicarà algunes de les interioritats de Crims a la periodista Paula Brujats

  Miquel Noguer i Joan Ventura, amb els fotògrafs que van ser també a la visita
  Miquel Noguer i Joan Ventura, amb els fotògrafs que van ser també a la visita.
  16 febrer, 2021
  Autor:
  Miquel Millan
  Font:
  Diputació de Girona

  El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, i el president de la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes, Joan Ventura, han visitat l’exposició «Rahola foto 2020. Fotografies presentades a l’onzena edició dels Premis Carles Rahola de Comunicació Local». A l'acte hi van assistir també alguns dels fotògrafs que participen a la mostra i, entre ells, hi havia el guanyador del Premi Carles Rahola a la millor fotografia de premsa de l'any passat, Carles Palacio.

  L’exposició és un recull de 29 imatges dels treballs que es van presentar a l’edició anterior dels Premis en la categoria de la millor fotografia de premsa. El gruix de les fotografies mostra les protestes ciutadanes originades arran de la sentència del Tribunal Suprem contra els líders polítics del procés. La mostra compta amb imatges d’Aniol Resclosa, Joan Castro, Àngel Reynal, Adrià Salido, David Aparicio, Jordi Borràs, Pere Duran, David Borrat, Jordi Ribot, Glòria Sánchez i Carles Palacio. 

  La mostra, que es pot visitar fins al 25 de febrer a la Casa de Cultura de Girona, s’emmarca dins la IX Setmana dels Rahola.

  Aquest dijous, Carles Porta

  Les converses de la IX Setmana dels Rahola s’inicien demà, dijous, 18 de febrer, a les 6 de la tarda, amb Carles Porta, el director i conductor de Crims, que ha triomfat primer a Catalunya Ràdio i després a TV3. Sota el títol «Posant llum a la foscor», parlarà amb la periodista Paula Brujats sobre les claus de l’èxit del programa i sobre l’aposta pel format podcast per explicar dues històries de no ficció tan impactants com els assassinats del poble de Tor i el segrest de la farmacèutica d’Olot Maria Àngels Feliu.

  Aquest acte, que tindrà lloc a l’Aula Magna de la Casa de Cultura, està obert a tothom, per bé que cal inscripció prèvia obligatòria, que cal fer a través de la web següent: http://www.premiscarlesrahola.cat/setmana-dels-rahola-2021/inscripcions/.

  Totes les converses es podran seguir també en streaming a través de l’enllaç http://www.ddgi.cat/endirecte.

  Premis:
  Premis Carles Rahola de Comunicació Local
  • Foto:
   Miquel Millan
  • Foto:
   Anna Estartús
  • Foto:
   Anna Estartús

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.