• Webinar: Aprèn a editar vídeos amb el teu mòbil

  Objectius del curs

  Per triomfar a les xarxes i comunicar el nostre missatge amb eficàcia ja no cal disposar de costós material o programari instal·lat al nostre ordinador. Amb un smartphone podem enregistrar i editar vídeos de forma ràpida i senzilla, amb un acabat professional. En aquest webinar podràs veure, en directe, com n'és de fàcil muntar i editar els teus clips, afegir-hi subtítols, música i molt més. Tot això, amb una aplicació gratuïta tant per a iOS com per Android.

  Programa

  • Introducció. Quins tipus de vídeos triomfen a les xarxes? 
  • Edició de vídeos amb el mòbil amb VN 
  • Com afegir, retallar i muntar clips. Tipus de transicions
  • Mescla de dues pistes de vídeo 
  • Com afegir títols subtítols.Trucs i consells per anar ràpid
  • Com afegir música i animacions al nostre vídeo
  • Exportació i publicació del nostre vídeo

  Metodologia

  El format consisteix en una classe en directe d’1 hora i mitja de durada combinada amb les preguntes que els participants podran fer a través del xat i que seran respostes al final de la sessió.

  Destinataris

  Professionals i estudiants relacionats amb la comunicació que vulguin millorar la producció de continguts multimèdia amb el seu smartphone

  Professors

  Jordi Flamarich Zampalo

  Periodista i consultor en comunicació digital, especialitzat en noves formes de narrativa i continguts per a dispositius mòbils. Ha desenvolupat tota la seva carrera professional en l’àmbit d’internet i les noves tecnologies, ja sigui escrivint sobre la xarxa en mitjans de comunicació escrits o bé com a responsable de mitjans digitals. Com a docent, ha format en periodisme mòbil a redaccions i periodistes d’Espanya i Amèrica Llatina, i imparteix regularment cursos de capacitació i ús de tecnologies mòbils en entorns professionals. També col·labora amb la Universitat Oberta de Catalunya com a responsable de l’assignatura Disseny de productes interactius multidispositiu.