• Webinar: Aprèn a planificar el teu calendari de continguts a les xarxes socials

  Objectius del curs

  Has tingut mai la sensació de no saber què posar a les xarxes socials? De deixar dies en blanc per manca de continguts? De publicar qualsevol cosa per no tenir tan abandonades les xarxes? Publicar a les xarxes socials sense estratègia ens porta a aquestes situacions. Una bona planificació de continguts en xarxes socials ens ajuda a tenir un discurs coherent, que ens porti als objectius marcats, a tenir la constància que demanen els algorismes de les xarxes, i a sobre ens fa estalviar temps! En aquest curs aprendrem a planificar i fer un calendari de xarxes socials personalitzat per a tu.

  Programa

  • Per què és important planificar els continguts
  • Treballem amb objectius
  • Com hem de fer la planificació
  • Paràmetres a tenir en compte
  • Fem el nostre calendari
  • Dubtes i preguntes

  Metodologia

  El format consisteix en una classe en directe d’1 hora i mitja de durada combinada amb les preguntes que els participants podran fer a través del xat i que seran respostes al final de la sessió. Durant la sessió es treballarà amb una plantilla que servirà a totes les persones assistents per fer el seu calendari de continguts.

  Destinataris

  Totes aquelles persones que comuniquin a les xarxes socials.

  Professors

  Sílvia Llombart Monner

  Periodista especialitzada en Internet des de 1997. Entre altres coses, ha estat directora de laMalla.cat des de 2000 fins a 2006, cap de planificació editorial no diària a Prisacom el 2007 i responsable de nous projectes digitals a LaVanguardia.com de 2009 fins 2011. És professora del Taller integrat de periodisme - Especialització Internet a la Universitat Pompeu Fabra.