• Webinar: Ciberseguretat per a periodistes

  Objectius del curs

  Capacitar els periodistes a utilitzar les eines de ciberseguretat que els permeti garantir la confidencialitat de la informació que utilitzen durant la seva activitat professional.

  La ciberseguretat s’ha convertit en la paraula de moda del món periodístic. Infants i joves creixen actualment en un món digital, dins i fora l’escola. Quines mesures de seguretat TIC tenim configurades a les nostres eines i dispositius? Com garantim la privacitat de la nostra identitat digital?

  Temes de molta actualitat i en constant canvi, que mitjançant aquest webinar ens permetrà actualitzar-nos i parlar-ne a fons.

  Programa

  • Encriptació segura de dispositius, discs durs, carpetes i fitxers
  • Còpies de seguretat en temps real
  • Mètodes d'identificació i autenticació avançats
  • Detecció i protecció d'intrusions i atacs a la privacitat
  • Ús de la Internet profunda i el secret de les comunicacions

  Metodologia

  El format consisteix en una classe on-line en directe d’1 hora de durada combinada amb les preguntes que els participants podran fer a través del xat i que seran respostes al final de la sessió. Podràs connectar-te còmodament des del teu despatx, casa o en mobilitat a l’hora escollida. Sense desplaçaments.

  Destinataris

  El curs està adreçat a periodistes que volen protegir documents confidencials i conèixer en detall els sistemes i metodologies a seguir per garantir la seguretat i la privacitat de la informació.

  Professors

  Genís Margarit Contel

  Enginyer de Telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Catalunya amb 15 anys d'experiència com a consultor en telecomunicacions. Combina la seva feina amb la docència a la Universitat Pompeu Fabra i com a Instructor de Cisco, Microsoft, Google i Asterisk. Membre de l'Associació d'Enginyers de Telecomunicacions i creador del grup de treball de Seguretat. Membre de l'Associació Professional Espanyola de Privacitat, European Privacy Seal Expert i Privacy by Design Ambassador.