• Webinar: Dissenyem una newsletter i una comunicació puntual

  Sessió en directe

  Objectius del curs

  Utilitzes email màrqueting a la teva estratègia de comunicació però vols millorar el disseny dels teus enviaments?

  Aquest webinar et pot ajudar. Mitjançant dos exemples pràctics veurem com estructurar una campanya a nivell visual, quins recursos tenim a l’abast, quins elements destacar i com fer-ho i quins continguts són més efectius.

  Programa

  Ens centrarem en com maquetar els elements en una comunicació més extensa tipus newsletter vs una comunicació més puntual amb menys volum de contingut. També analitzarem diversos exemples i veurem com millorar-los. Un bon disseny i una bona maquetació són claus per transmetre de forma més efectiva el nostre missatge i arribar a la nostra audiència.

  Aquest taller és per a tu si ja coneixes com funciona Mailchimp i vols millorar els dissenys de les teves comunicacions tant si són tipus newsletter o comunicacions puntuals.

  Metodologia

  El format consisteix en una classe on-line en directe combinada amb les preguntes que els participants podran fer a través del xat i que seran respostes al final de la sessió.

  Destinataris

  Totes aquelles persones que gestionen campanyes d'e-mail màrqueting i newsletters.

  Professors

  Marta Aguiló Cuenca

  Dissenyadora i formadora especialitzada en noves tecnologies i apassionada per les tendències digitals, amb una àmplia experiència en les possibilitats empresarials de les eines online aplicades a la comunicació, el treball col·laboratiu i la promoció a la xarxa. Gestiona projectes a Creació Singular, estudi de disseny i comunicació.