• Webinar: Eines, apps i plugins per a periodistes

  Objectius del curs

  Aquest webinar permet conèixer més d’una vintena d’eines online, aplicacions mòbil i ginys de Wordpress que resolen o ajuden en certs moments a creadors de continguts, professionals de la comunicació i, en extensió, a freelance i professionals amb un blog o un canal digital.

  És un webinar molt pràctic, de boli i paper per apuntar un munt d’eines, algunes d’elles molt conegudes. En aquest webinar descobriràs per a què serveixen, què t’ofereixen en comparació amb d’altres i com funcionen les seves versions gratuïtes i de pagament.

  Per a qui teniu un blog a Wordpress, aquest webinar també us servirà per enfortir-lo i millorar-lo amb senzills plugins, molt fàcils d’emprar.

  Programa

  1. Gestió de treball i temes. Eines per ordenar idees, trobar-ne de noves i organitzar la feina

  2. Guardar enllaços. Qui no es troba amb contingut interessant però no és el moment de treballar-ho?

  3. Trobar noves idees i paraules clau. Si us falta inspiració, una sèrie d’eines per ajudar-vos en la creació de contingut

  4. Gestió de xarxes socials. Les eines i apps més conegudes per crear, gestionar i difondre a xarxes socials

  5. Plugins de Wordpress. Els plugins del CMS més utilitzat. Una sèrie de plugins gratuïts que ajudaran al teu blog des del posicionament SEO fins a fer que la web carregui més ràpid

  Metodologia

  El format consisteix en una classe en línia en directe d’una hora i mitja de durada on es combina l’exposició dels continguts amb les preguntes que les persones que hi participin podran fer a través del xat i que seran respostes al final de la sessió.

  Destinataris

  Creadors de contingut digital, ja sigui periodista a mitjans, a gabinets, freelance o qualsevol professional de la creació de continguts. És especialment recomanable per qui busqui eines per millorar en la redacció digital, la gestió de temes i idees, la gestió de xarxes socials i la creació de continguts.

  Professors

  Adrián Caballero Escusol

  Periodista freelance y politólogo. Es el subdirector de Report.cat, el semanario digital del Col·legi de Periodistes. En paralelo a proyectos personales como el podcast Simple Política, es también profesor de Redacción Profesional en ESPRI y de Ofimática avanzada en ESIC

  Preus

  Col·legiats
  14,95€
  Col·legiats en atur
  7,45€
  Col·legiats - Jubilats
  7,47€
  Red de Colegios Profesionales de Periodistas
  14,95€
  AMIC - Associació de Mitjans d'Informació i Comunicació
  22,42€
  Associació de Professionals de la Comunicació d’Andorra
  14,95€
  Associacions i estudiants de periodisme
  26,30€
  Tarifa pública
  29,90€

  Edicions obertes

  Internet

  Internet
  22/07/2020 (10:00 a 11:30)
  1 hora 30 minuts
  Català
  Inscriu-te