• Webinar: Empodera la teva comunicació a les xarxes socials

  Objectius del curs

  La rapidesa amb què publiquem a les xarxes socials no dóna espai per pensar en un llenguatge inclusiu i no sexista, tant pel què fa al text com a les imatges. Aquest punt s’està fent palès aquestes setmanes, on les publicacions a les xarxes han augmentat i se’n pot fer una clara lectura crítica des d’aquesta mirada. En aquest webinar donarem claus per a una comunicació més equitativa, inclusiva i creativa. Analitzarem exemples i farem propostes per millorar la nostra comunicació.

  Aprendrem a:

  ● Prendre consciència de la necessitat de treballar la igualtat de gènere a les xarxes socials

  ● Entendre quines són les passes correctes per fer-ho

  ● Aplicar aquests paràmetres als casos particulars dels participants

  Programa

  ● El llenguatge, una eina més poderosa del què pensem

  ● El llenguatge audiovisual: imatges i vídeos

  ● Purple washing

  ● Exemples: què hem de fer i què No hem de fer

  ● Dubtes i preguntes

  Metodologia

  Aquest curs està plantejat d'una manera pràctica, entenedora, clara i dinàmica. Combinarem la part teòrica amb l’anàlisi de casos exposats. I tot en format webinar en directe, per seguir des de casa, i participar.

  Destinataris

  Totes aquelles persones que comuniquen o volen comunicar a les xarxes socials, i també aquelles a qui una tercera persona o empresa els gestiona les xarxes socials. Periodistes, blocaires, responsables de màrqueting, membres de departaments de comunicació, community managers, creadors de contingut on line, etc.

  Professors

  Sílvia Llombart Monner

  Periodista, docent i consultora en comunicació, especialista en comunicació inclusiva i no sexista. Sòcia fundadora de la cooperativa La Sembra, agència de comunicació social. Va ser directora de laMalla.cat, cap de planificació editorial no diària a Prisacom i responsable de nous projectes digitals a LaVanguardia.com