• Webinar: Empodera la teva comunicació a les xarxes socials

  Objectius del curs

  La rapidesa amb què publiquem a les xarxes socials no dóna espai per pensar en un llenguatge inclusiu i no sexista, tant pel què fa al text com a les imatges. Aquest punt s’està fent palès aquestes setmanes, on les publicacions a les xarxes han augmentat i se’n pot fer una clara lectura crítica des d’aquesta mirada. En aquest webinar donarem claus per a una comunicació més equitativa, inclusiva i creativa. Analitzarem exemples i farem propostes per millorar la nostra comunicació.

  Aprendrem a:

  ● Prendre consciència de la necessitat de treballar la igualtat de gènere a les xarxes socials

  ● Entendre quines són les passes correctes per fer-ho

  ● Aplicar aquests paràmetres als casos particulars dels participants

  Programa

  ● El llenguatge, una eina més poderosa del què pensem

  ● El llenguatge audiovisual: imatges i vídeos

  ● Purple washing

  ● Exemples: què hem de fer i què No hem de fer

  ● Dubtes i preguntes

  Metodologia

  Aquest curs està plantejat d'una manera pràctica, entenedora, clara i dinàmica. Combinarem la part teòrica amb l’anàlisi de casos exposats. I tot en format webinar en directe, per seguir des de casa, i participar.

  Destinataris

  Totes aquelles persones que comuniquen o volen comunicar a les xarxes socials, i també aquelles a qui una tercera persona o empresa els gestiona les xarxes socials. Periodistes, blocaires, responsables de màrqueting, membres de departaments de comunicació, community managers, creadors de contingut on line, etc.

  Professors

  Sílvia Llombart Monner

  Periodista especialitzada en Internet des de 1997. Entre altres coses, ha estat directora de laMalla.cat des de 2000 fins a 2006, cap de planificació editorial no diària a Prisacom el 2007 i responsable de nous projectes digitals a LaVanguardia.com de 2009 fins 2011. És professora del Taller integrat de periodisme - Especialització Internet a la Universitat Pompeu Fabra.