• Webinar: Gestiona la teva informació amb Evernote

  Objectius del curs

  Evernote és una de les aplicacions més populars, disponible tant per ​a ​ordinadors com per ​a ​dispositius mòbils. Es tracta d'un revolucionari bloc de notes multimèdia que ens ajuda a organitzar les nostres idees i millorar la nostra productivitat, proporcionant-nos eines avançades per guardar tot allò que ens interessa (en format text, imatges, àudio...) i tenir-ho disponible a tots els nostres dispositius. Evernote també ens pot facilitar la recerca d'informació a Internet i el treball col·laboratiu. En aquest webinar aprendrem el seu funcionament per tal de tenir la nostra informació sempre accessible, i descobrirem algunes eines i aplicacions relacionades.

  Programa

  • Què és Evernote?
  • Com funciona?
  • Quins usos li puc donar?
  • Compartir informació amb Evernote
  • Evernote als dispositius mòbils
  • Altres productes de la família Evernote

  Metodologia

  El format consisteix en una classe on-line en directe d’1 hora de durada combinada amb les preguntes que els participants podran fer a través del xat i que seran respostes al final de la sessió. Podràs connectar-te còmodament des del teu despatx, casa o en mobilitat a l’hora escollida. Sense desplaçaments.

  Destinataris

  Totes aquelles persones que treballen amb diferents dispositius alhora i volen una eina que els estalviï temps i feina, al mateix temps que ofereixi prestacions avançades per a la gestió i el tractament de la informació.

  Professors

  Jordi Flamarich Zampalo

  Periodista i consultor en comunicació digital, especialitzat en noves formes de narrativa i continguts per a dispositius mòbils. Ha desenvolupat tota la seva carrera professional en l’àmbit d’internet i les noves tecnologies, ja sigui escrivint sobre la xarxa en mitjans de comunicació escrits o bé com a responsable de mitjans digitals. Com a docent, ha format en periodisme mòbil a redaccions i periodistes d’Espanya i Amèrica Llatina, i imparteix regularment cursos de capacitació i ús de tecnologies mòbils en entorns professionals. També col·labora amb la Universitat Oberta de Catalunya com a responsable de l’assignatura Disseny de productes interactius multidispositiu.