• Webinar: Gestiona, retoca i millora les teves fotos amb el mòbil

  Objectius del curs

  Sempre disponible a la nostra bossa o butxaca, el mòbil ha acabat sent per a molts la principal càmera de fer fotos. Amb ell fem les fotos que després compartim a xarxes socials com Instagram, Twitter o Facebook. Sovint, però, la immediatesa d'aquests dispositius fa que no ens aturem i reflexionem sobre com treure'n el màxim profit a les seves prestacions.

  L'objectiu d'aquesta sessió és fer millors fotografies amb el nostre dispositiu, aprendre què volen dir i per a què serveixen les seves opcions de configuració, gestionar millor l'espai disponible al nostre telèfon i descobrir algunes de les millors aplicacions per anar un pas més enllà.

  Programa

  • És el mòbil la millor càmera de fer fotos?
  • Opcions de configuració i consells per començar.
  • Gestionar l'espai disponible al telèfon i còpies de seguretat.
  • Tècniques bàsiques i avançades de composició.
  • Aplicacions per a l'edició i retoc de fotografies.

  Metodologia

  El format consisteix en una classe on-line en directe d’1 hora de durada combinada amb les preguntes que els participants podran fer a través del xat i que seran respostes al final de la sessió. Podràs connectar-te còmodament des del teu despatx, casa o en mobilitat a l’hora escollida. Sense desplaçaments.

  Destinataris

  Professionals i estudiants relacionats amb la comunicació que vulguin millorar la qualitat de les fotografies que fan amb el seu mòbil, aprendre a gestionar-les i conservar-les de dispositiu en dispositiu i descobrir noves aplicacions relacionades amb la fotografia mòbil.

  Professors

  Jordi Flamarich Zampalo

  Periodista y consultor en comunicación digital, especializado en nuevas formas de narrativa y contenidos para dispositivos móviles. Ha desarrollado toda su carrera profesional en el ámbito de internet y las nuevas tecnologías, ya sea escribiendo sobre la red en medios de comunicación escritos o bien como responsable de medios digitales. Como docente, ha formado en periodismo móvil a redacciones y periodistas de España y América Latina, así como imparte regularmente cursos de capacitación y uso de tecnologías móviles en entornos profesionales. También colabora con la Universitat Oberta de Catalunya como responsable de la asignatura Diseño de productos interactivos multidispositivo.