• Webinar: Gestiona, retoca i millora les teves fotos amb el mòbil

  Objectius del curs

  Sempre disponible a la nostra bossa o butxaca, el mòbil ha acabat sent per a molts la principal càmera de fer fotos. Amb ell fem les fotos que després compartim a xarxes socials com Instagram, Twitter o Facebook. Sovint, però, la immediatesa d'aquests dispositius fa que no ens aturem i reflexionem sobre com treure'n el màxim profit a les seves prestacions.

  L'objectiu d'aquesta sessió és fer millors fotografies amb el nostre dispositiu, aprendre què volen dir i per a què serveixen les seves opcions de configuració, gestionar millor l'espai disponible al nostre telèfon i descobrir algunes de les millors aplicacions per anar un pas més enllà.

  Programa

  • És el mòbil la millor càmera de fer fotos?
  • Opcions de configuració i consells per començar.
  • Gestionar l'espai disponible al telèfon i còpies de seguretat.
  • Tècniques bàsiques i avançades de composició.
  • Aplicacions per a l'edició i retoc de fotografies.

  Metodologia

  El format consisteix en una classe on-line en directe d’1 hora de durada combinada amb les preguntes que els participants podran fer a través del xat i que seran respostes al final de la sessió. Podràs connectar-te còmodament des del teu despatx, casa o en mobilitat a l’hora escollida. Sense desplaçaments.

  Destinataris

  Professionals i estudiants relacionats amb la comunicació que vulguin millorar la qualitat de les fotografies que fan amb el seu mòbil, aprendre a gestionar-les i conservar-les de dispositiu en dispositiu i descobrir noves aplicacions relacionades amb la fotografia mòbil.

  Professors

  Jordi Flamarich Zampalo

  Periodista i consultor en comunicació digital, especialitzat en noves formes de narrativa i continguts per a dispositius mòbils. Ha desenvolupat tota la seva carrera professional en l’àmbit d’internet i les noves tecnologies, ja sigui escrivint sobre la xarxa en mitjans de comunicació escrits o bé com a responsable de mitjans digitals. Com a docent, ha format en periodisme mòbil a redaccions i periodistes d’Espanya i Amèrica Llatina, i imparteix regularment cursos de capacitació i ús de tecnologies mòbils en entorns professionals. També col·labora amb la Universitat Oberta de Catalunya com a responsable de l’assignatura Disseny de productes interactius multidispositiu.