• Webinar: Introducció al Branded Content

  Objectius del curs

  Ens trobem en un moment de saturació de continguts que fa difícil arribar als nostres usuaris i connectar amb ells. Descobrir com aplicar una estratègia de branded content dins de la teva estratègia de continguts, t’ajudarà a empatitzar amb la teva audiència. L’objectiu del webinar és fixar els principis del desenvolupament branded content: un contingut útil, bé sigui de tipus informatiu o d’entreteniment, que integrarà la marca, essent tant rellevant per a l’usuari com per a la marca en si mateixa.

  Programa

  • Què és i per què serveix el Branded Content
  • L’ADN de la marca, el seu posicionament i la realitat
  • Del contingut és el rei a la conversa és la reina
  • Continguts propis, pagats i guanyats
  • Casos pràctics: exemples d’èxit

  Metodologia

  El format consisteix en una classe on-line en directe d’1 hora de durada combinada amb les preguntes que els participants podran fer a través del xat i que seran respostes al final de la sessió. Podràs connectar-te còmodament des del teu despatx, casa o en mobilitat a l’hora escollida. Sense desplaçaments.

  Destinataris

  Periodistes i professionals de la comunicació, ja familiaritzats amb el treball en xarxes socials i l’elaboració d’estratègies d’interacció amb usuaris i clients a través de Social Media, que vulguin professionalitzar la seva tasca com a comunicadors aprenent les bases de la creació i producció de continguts de marca a mida.

  Professors

  Pilar Yépez Molina

  Licenciada en Publicidad y Relaciones Públicas. Directora creativa y socia fundadora de Úbica Below, agencia especialista en marketing y comunicación digital. Profesora y ponente desde hace más de 15 años en cursos especializados de esta materia para diferentes entidades y universidades.