• Webinar: L’e-mail màrqueting el 2018

  Objectius del curs

  És l’e-mail una eina poc eficient i obsoleta en màrqueting digital? O segueix essent l’instrument més eficaç, la killer app, a la nostra disposició? Descobreix com replantejar la teva visió de l’e-mail màrqueting per obtenir resultats, definint el que ha de ser una base de dades optimitzada per a l’enviament d’e-mails i com enfocar la creativitat per obtenir els millors resultats.

  Programa

  1. El permission màrqueting com la base de l’e-mail màrqueting
  2. Actualitat i tendències de l’e-mail marketing 2018
  3. Com crear una campanya d’e-mail màrqueting eficaç
  4. Mesurant l’èxit en l’e-mail màrqueting
  5. Casos pràctics: exemples

  Metodologia

  El format consisteix en una classe on-line en directe d’1 hora de durada combinada amb les preguntes que els participants podran fer a través del xat i que seran respostes al final de la sessió. Podràs connectar-te còmodament des del teu despatx, casa o en mobilitat a l’hora escollida. Sense desplaçaments.

  Destinataris

  Periodistes i professionals de la comunicació ja familiaritzats amb el treball en plataformes digitals, especialment campanyes d’e-mail màrqueting, que vulguin descobrir com seguir treient el millor partit a l’eina de l’e-mail dins el seu pla de màrqueting digital.

  Professors

  Pilar Yépez Molina

  Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques a la Facultat de Ciències de la Informació de Sevilla. Ha estat directora creativa en agències espanyoles dedicades al màrqueting on-line o al màrqueting below the line. Des del 2009, és directora creativa i sòcia fundadora d'Úbica Below, agència especialista en màrqueting i comunicació digital. Professora i ponent amb més de 15 anys d’experiència impartint cursos especialitzats en aquesta matèria en diferents centres i universitats.

  Preus

  Col·legiats
  9,95€
  Col·legiats en atur
  Gratuït
  Associació de Professionals de la Comunicació d’Andorra
  9,95€
  Associacions i estudiants de periodisme
  17,45€
  Tarifa pública
  19,95€

  Edicions futures

  Internet

  Internet
  10/07/2018 (10:00 a 11:00)
  1 hora
  Castellà
  * El periode d’inscripció començarà 30 dies abans de l’inici del curs