• Webinar: L’e-mail màrqueting el 2018

  Objectius del curs

  És l’e-mail una eina poc eficient i obsoleta en màrqueting digital? O segueix essent l’instrument més eficaç, la killer app, a la nostra disposició? Descobreix com replantejar la teva visió de l’e-mail màrqueting per obtenir resultats, definint el que ha de ser una base de dades optimitzada per a l’enviament d’e-mails i com enfocar la creativitat per obtenir els millors resultats.

  Programa

  1. El permission màrqueting com la base de l’e-mail màrqueting
  2. Actualitat i tendències de l’e-mail marketing 2018
  3. Com crear una campanya d’e-mail màrqueting eficaç
  4. Mesurant l’èxit en l’e-mail màrqueting
  5. Casos pràctics: exemples

  Metodologia

  El format consisteix en una classe on-line en directe d’1 hora de durada combinada amb les preguntes que els participants podran fer a través del xat i que seran respostes al final de la sessió. Podràs connectar-te còmodament des del teu despatx, casa o en mobilitat a l’hora escollida. Sense desplaçaments.

  Destinataris

  Periodistes i professionals de la comunicació ja familiaritzats amb el treball en plataformes digitals, especialment campanyes d’e-mail màrqueting, que vulguin descobrir com seguir treient el millor partit a l’eina de l’e-mail dins el seu pla de màrqueting digital.

  Professors

  Pilar Yépez Molina

  Licenciada en Publicidad y Relaciones Publicas en la Facultad de Ciencias de la Información de Sevilla. Anteriormente, directora creativa en agencias españolas dedicadas al marketing on-line o al marketing belowthe line. Desde el 2009, directora creativa y socia fundadora de Úbica Below, agencia especialista en marketing y comunicación digital. Profesora y ponente desde hace 15 años en cursos especializados de esta materia para diferentes entidades.