• Webinar: Les claus de la Comunicació Interna efectiva

  Objectius del curs

  Quines metes es poden assolir a través de la Comunicació Interna a una organització i amb quins instruments? Descobreix l'elevat rèdit que aporta dur a terme estratègies de Comunicació Interna i com aquesta pot millorar-ne el clima de treball i la productivitat.

  Programa

  1. Quins objectius permet aconseguir la Comunicació Interna
  2. Quins són els principals instruments de la Comunicació Interna
  3. Com es pot expressar una estratègia de Comunicació Interna en un Pla de Comunicació
  4. Com influeix la Comunicació Interna en una situació de crisi
  5. Cas pràctic il·lustratiu

  Metodologia

  Exposició de 50 minuts del ponent, basada en un cas pràctic. Tot seguit durant 10 minuts atén les preguntes via xat i formula unes conclusions.

  Destinataris

  Periodistes i professionals de la comunicació corporativa que desitgin tenir un esquema general del camp de la Comunicació Interna i de la seva transcendència per al bon funcionament d'una organització.

  Professors

  Miquel Àngel Violán Galán

  Formador de comunicadors amb una experiència de 35 anys al periodisme i la comunicació. És llicenciat en Periodisme i Dret i MBA per ESADE Business School. Professor de EAE Business School, Instituto de Empresa i Universitat Internacional de Catalunya. Ha estat director de Comunicació de RIU Hotels & Resorts i membre del comitè de portaveus de les empreses participades pel grup alemany TUI. Com a directiu al sector hoteler, ha participat en nombroses situacions de crisi (huracans, delictes de sang, intoxicacions alimentàries, vagues de transport, etc.) i ha format nombrosos professionals en aquesta matèria.