• Balanç de dos anys de mandat a Amposta: superàvit i polítiques de transparència destaquen entre les fites aconseguides pel govern municipal

    22 juny, 2017

    Adam Tomàs, alcalde d’ Amposta, va pronunciar ahir al vespre una conferència al Casal municipal de la ciutat enumerant, en poc menys d’ una hora, les actuacions realitzades a la ciutat  durant els dos anys de mandat que s’  acaben de complir. L’acte, organitzat conjuntament per l’  Ajuntament d' Amposta i la demarcació Terres de l’ Ebre del Col•legi de Periodistes, va ser seguit pels mitjans locals i emès en directe per Amposta Ràdio.

    Autor:
    Fotos: Roser Royo

    Segons l’ alcalde d’ Amposta (Esquerra d' Amposta - Acord Municipal), de les cent cinquanta propostes d’actuació que es portaven en el programa electoral ja han estat  implementades durant aquets dos primers anys de mandat un 67%  malgrat que, a més a més, s’han hagut de tirar endavant força petites actuacions que no estaven en el programa però que eren necessàries. Adam Tomàs va enumerar la gran quantitat de feina feta pels actuals onze regidors i els treballadors del consistori, però en va destacar l’actual superàvit de quatre milions d’euros que, essent els ingressos el mateixos –va dir-, es deuen, sobretot, a les polítiques d’eficiència portades a terme. És amb aquest superàvit que s’han pogut encarar bona part de les actuacions realitzades.

    L’alcalde d’ Amposta va explicar també l’esforç invertit en canviar les maneres de fer de l’ Ajuntament per acostar l’ organisme a la ciutat i la seva gent. Aquests esforços els van fer aconseguir l’any 2015 el Segell Infoparticipa que atorga el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Cuitadania Plural (LPCCP) a la qualitat i transparència en la comunicació dels webs dels organisme públics. 
     
    L’acte va ser presentat per Sílvia Tejedor, presidenta de la demarcació i va cloure amb un bon nombre de preguntes a l’ alcalde realitzades pels mitjans de comunicació i el públic assistent. Les preguntes es van centrar en el tema de la municipalització de serveis sociosanitaris, les polítiques de industrialització, la possible implantació de pressupostos participatius i com combatre el soroll i l’ incivisme a la ciutat.

    Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

    Deixa el teu comentari

    (If you're a human, don't change the following field)
    Your first name.
    (If you're a human, don't change the following field)
    Your first name.
    (If you're a human, don't change the following field)
    Your first name.