Vés al contingut
Col·legi de Periodistes de Catalunya
  • Correu
  • Contacte
  • Repositori Digital
  • Iniciar sessió
  • Col·legi
    • Qui som
    • Què fem
    • Uneix-te a nosaltres
    • Codi deontològic
    • Premis
  • Actualitat
  • Formació
  • Ocupació
    • Borsa de treball
  • Activitats
  • Documentació
  • Serveis
  • Capçalera
  • Report.cat
Col·legi de Periodistes de Catalunya
  • Col·legi
    • Qui som
    • Què fem
    • Uneix-te a nosaltres
  • Actualitat
  • Activitats
  • Formació
  • Ocupació
    • Borsa de treball
  • Documentació
  • Serveis
    • Iniciar sessió
Inici / Actualitat / Nou acord comercial amb Espinaler
  • Nou acord comercial amb Espinaler

    1 desembre, 2021

    El vermut és un dels millors moments del diumenge i de la setmana. Ara podràs fer l'aperitiu en qualsevol moment gràcies al 10% de descompte en la compra de productes Espinaler i Pepus a la botiga de Vilassar de Mar i al 10% de descompte en les consumicions a la seva taverna i restaurant. Per gaudir de l'avantatge cal presentar el carnet col·legial vigent. 

    Tweet
     
     
    El Col·legi de Periodistes posa a disposició dels col·legiats un 10% de descompte als productes Espinaler, Pepus i Taverna/Restaurant

    El Col·legi de Periodistes de Catalunya i Espinaler estableixen un acord per oferir als col·legiats i col·legiades un 10% de descompte en la compra de productes Espinaler i Pepus a la seva botiga de Vilassar de Mar (Camí Ral núm. 1). A més, els membres del Col·legi podran aprofitar un 10% de descompte en les consumicions a la taverna i restaurant de la companyia. Cal presentar el carnet col·legial vigent per gaudir dels avantatges. 

    Espinaler neix l'any 1896 quan Miquel Riera i Prat s'instal·la a Vilassar de Mar i obre una taverna. La popular salsa de l'empresa no arriba fins al 1952 de la mà de Ventureta Roldós qui aconsegueix la recepta amb una barreja de vinagre de qualitat, pebre vermell, pebre negre i espècies. Més endavant, Miquel Tapias Roldós, besnet del fundador, viatja a Galícia per seleccionar el millor marisc a les subhastes i comercialitzar les conserves sota la marca Espinaler. 

    Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

    Deixa el teu comentari

    (If you're a human, don't change the following field)
    Your first name.
    (If you're a human, don't change the following field)
    Your first name.
    (If you're a human, don't change the following field)
    Your first name.
  • Altres notícies

    Renovació CCMA i CAC. Per fi, un acord! Però decebedor
    El Col·legi de Periodistes us desitja Bones Festes i feliç 2022!
    Publicada la memòria d'activitats de Tarragona
    El VII Premi Terres de l’Ebre de Periodisme ja té finalistes
    Col·labora amb el projecte "El desig d'Olívia"
    L'Adrià Gómez Biela guanya el X Concurs Dibuix de Nadal
    El Col·legi de Periodistes col·labora en la III Jornada Comunicació, Dona i Esport a Lleida
    Promoció per a l'espectacle "BILLY ELLIOT El Musical"
    Nou curs a la Demarcació de Tarragona
    Jornada Intercol·legial: La comunicació responsable
  • Cercador

  •  
    Dotze errors lingüístics habituals dels periodistes
    L'última polèmica d'El Vaquilla
    L’efecte Streisand que alimenta les fake news
    Newsletters i esdeveniments, l’última aposta
    Jo ara també soc periodista
  •  
    Recursos útils
    Webs
    La xarxa
    Contra el fangar
    Això és real?

Col·legi de Periodistes de Catalunya 2025

Rambla de Catalunya 10, pral. 08007 Barcelona.

Tel. 93 317 19 20       contacte@periodistes.cat

  • Avís legal
  • Política de privadesa
  • SII
  • Política de cookies