• Una trobada amb la Comissió Europea

  Clàudia Fuertes
  -
  21 agost, 2023

  El passat juliol un grup d'estudiants de periodisme van participar en una visita a les institucions europees, dintre del marc del projecte "Periodisme Europeu", una iniciativa conjunta del Col·legi de Periodistes i la Comissió Europea de Barcelona.

  El grup del projecte "Periodisme Europeu" amb Joan Raventós, corresponsal de la CCMA
  Autor:
  Foto: Clàudia Fuertes

  Un grup de quinze estudiants catalans de periodisme i comunicació va tenir l'oportunitat de participar en el projecte "Periodisme Europeu", que els va portar a Brussel·les, la capital de la Unió Europea. Amb un interès profund per l'estructura política europea, aquests joves van emprendre un viatge amb la intenció de conèixer de primera mà el funcionament de les institucions europees i l'impacte que tenen en les polítiques de la regió.

  Durant la seva estada a Brussel·les, els estudiants van participar en sessions informatives i interaccions amb professionals i líders europeus destacats, com Isaac Valero i Pelayo Castro, entre altres. A través d'aquestes converses, van aprofundir en les qüestions que enfronta l'Europa contemporània, com ara la cooperació transfronterera, els conflictes europeus i les polítiques mediambientals. La seva experiència va culminar amb un contacte proper amb Joan Raventós, corresponsal a Brussel·les de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, que els va brindar una visió immersiva del treball periodístic i de la dinàmica de la comunicació en contextos europeus.

  Pots llegir l’article sencer a Report.cat

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.