• Vine al curs gratuït "Persones refugiades de Palestina i Periodisme de Pau"

  14 gener, 2020

  Aprèn a com transversalitzar l'enfocament de gènere i basat en els drets humans a les cobertures mediàtiques de crisis humanitàries, conflictes i situacions de refugi. La formació tindrà lloc els dies 4 i 5 de febrer, de 15:30 h. a 18:30h, a la seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes. Activitat oberta i gratuïta per a tothom. 

  El Col·legi de Periodistes de Catalunya i UNRWA Catalunya organitzen la formació "Persones refugiades de Palestina i Periodisme de Pau" els pròxims dies 4 i 5 de febrer, a les 15:30 h., a la seu de Barcelona del Col·legi. El curs té com a objectiu fomentar l'adquisició de coneixements i habilitats sobre com transversalitzar l'enfocament de gènere i basat en els drets humans a les cobertures mediàtiques de crisis humanitàries, conflictes i situacions de refugi, partint de la realitat concreta de les persones refugiades de Palestina. Cal inscripció a través de catalunya@unrwa.es abans del 3 de febrer

  L’estructura de les sessions serà la següent:

  • Sessió 1 – 4 de febrer:
   • Què és el periodisme de pau? Què significa informar amb enfocament de gènere? Com s’informa sobre conflictes, violència i crisis humanitàries amb enfocament de gènere?
   • Agenda 2030 – ODS, població refugiada de Palestina i responsabilitat des del periodisme de pau i amb perspectiva de gènere.
  • Sessió 2 – 5 de febrer:
   • Marcs, narratives i històries per una cobertura des de l’enfocament de gènere de conflictes, violència i crisis humanitàries. Cura del llenguatge textual i visual.

  L’equip formatiu del curs estarà format per UNRWA Catalunya i per l’Associació de periodistes Lola Mora. 

  Data: 4 i 5 de febrer 

  Hora: 15:30 h. a 18:30 h. 

  Lloc: Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla Catalunya núm. 10, Barcelona)

  Documents relacionats

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.