• Si compleixes 35 anys de col·legiació, no et pots perdre aquest acte-homenatge organitzat pel Col·legi de Periodistes de Catalunya. Vine al Reial Cercle Artístic de Barcelona l'1 de juny a les 18.30 h i celebra-ho amb els teus companys de professió. 

  El Col·legi de Periodistes de Catalunya i la UOC han arribat a un acord per oferir descomptes exclusius en graus, postgraus i màsters. Aprofiteu aquesta oportunitat única per a la vostra formació!

  Descobreix les noves recomanacions del Centre de Documentació Montserrat Roig del Col·legi de Periodistes de Catalunya. Els col·legiats i col·legiades podeu demanar-les en préstec a través de documentacio@periodistes.cat.

  Participa en el certamen organitzat per National Geographic i RBA Libros.  Aquesta quarta edició se centra en la biodiversitat de la Terra i la seva protecció. La convocatòria està oberta a joves d'entre 14 i 25 anys. El termini per presentar els treballs finalitzarà el 18 de juny a les 00:00. 

  La periodista reusenca Coia Ballesté Brumós, actual corresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio al Regne Unit, rebrà aquest divendres la Petxina Daurada que atorga la junta de la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

  Els participants a la trobada amb fotoperiodistes de Girona.

  La trobada de la Junta de Girona amb fotoperiodistes posa sobre la taula alguns dels problemes que afecten aquest col·lectiu i planteja possibles solucions

  El degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Joan Maria Morros, convoca l'Assemblea General Ordinària per al dimarts 4 de juliol, a les 17:00 hores. Es donarà a conèixer la memòria d'activitats del 2022 i s'aprovaran, si escau, els resultats de l’exercici 2022 i el pressupost del 2023.

  El periodista Xavier Graset.

  El cicle de diàlegs En[raona], organitzat per la Demarcació a la Catalunya Central del Col·legi de Periodistes de Catalunya (CPC) amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada, convida el dissabte 17 de juny a una conversa-vermut el periodista Xavier Graset que parlarà del seu llibre ‘La pausa dels dies’ amb la periodista col·legiada Marina Llansana. La xerrada tindrà lloc al Pati de l’Ateneu Igualadí (12h). 

  El passat dijous el Col·legi de Periodistes de Catalunya va reconèixer els periodistes amb 35 anys de vinculació amb l'entitat. Enhorabona als homenatjats!

  Divendres, 9 de juny de 2023 tindrà lloc al Teatret del Serrallo (Tarragona) la celebració de la Festa de les Petxines de la Informació, que enguany arriba a la trentena-unena edició i ja té finalistes.

  El Col•legi de Periodistes de Catalunya ens sumem a les mostres de condol per la mort del company Joan Nadal, un referent en el món radiofònic de les Terres de l’Ebre. Nascut el 1930 a Ulldecona, va ser l’impulsor de Ràdio Ulldecona. La va crear el 1949 i després d’anar cremant etapes, ara s’ha reconvertit en U Ràdio.

  Joan Nadal Canalda va ser el primer Micro Daurat que va atorgar la Demarcació de Terres de l’Ebre del CPC l’any 2019, precisament per a agrair-li i reconèixer-li la dedicació al món de la comunicació. L’any passat també va rebre el reconeixement del CPC per portar més de 35 anys de col·legiació.

  L'enterrament és avui dimecres a les 19:30 a la parròquia de Sant Lluc d'Ulldecona.

  Des del Col·legi enviem el nostre condol i escal a la família, als amics i als companys de Joan. Descanse en pau.

  Vols saber-ne més sobre els resultats electorals de les municipals i el seu impacte en el mapa polític català i espanyol? Els directors Esther Vera (Diari Ara), Albert Sáez (El Periódico), Enric Sierra (La Vanguardia) i Iñaki Ellakuría (El Mundo Catalunya) ho analitzaran l'1 de juny, a les 18.00 h, a la seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes de Catalunya. Inscripció obligatòria. 

  La Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) i la demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes de Catalunya han renovat el conveni marc de col·laboració que els permet continuar desenvolupant activitats conjuntes en docència, recerca, transferència de coneixement, tecnologia i innovació.

  La crisi política i institucional al Perú ha conduït a la repressió de les protestes i a amenaces a la llibertat de premsa. Vine al debat organitzat pel Grup de Treball de Periodisme Solidari el pròxim 6 de juny a les 18.00h, a la seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

  Els col·legiats i col·legiades teniu descompte en la compra d'entrades de les obres del Teatre Poliorama. Per gaudir de l'avantatge cal accedir a través de l'enllaç promocional que podeu demanar a serveis@periodistes.cat o trucant al 93 317 19 20. 

  La Demarcació de Terres de l’Ebre del Col·legi de Periodistes ha organitzat els únics debats electorals dels alcaldables de les capitals de comarca ebrenques. El Col·legi fa 20 anys que promou estos debats per a omplir el buit dels mitjans nacionals «complim amb el deure d’apropar la informació als ciutadans perquè els grans mitjans ens tenen oblidats», assegura el president de la Demarcació, Josep Baubí.