• La Càtedra Internacional URV/Repsol d’Excel·lència en Comunicació fa 10 anys

  11 abril, 2018

  La Càtedra Internacional URV/Repsol d'Excel·lència en Comunicació celebra 10 anys des de la seva constitució amb un acte formal que tindrà lloc el proper dimecres, 18 d’abril, a les sis de la tarda al Paranimf de la Universitat Rovira i Virgili.   

   
  Lluís Foix oferirà una conferència sobre periodisme en temps de canvi
  Autor:
  Càtedra URV/Repsol

  Durant aquest acte, que presidiran el degà de la universitat tarragonina, Josep Anton Ferré, i la directora general de comunicació de Repsol, Begoña Elices, el periodista Lluís Foix pronunciarà la conferència “El periodisme en temps de canvi”. Així mateix, se signarà el conveni que dóna continuïtat a les activitats.

  La Càtedra Internacional URV/Repsol d'Excel·lència en Comunicació, que té com a missió la generació i socialització del coneixement en l'àmbit de la comunicació social des d'una perspectiva centrada en l'excel·lència, col·labora en el cicle Experiència de Periodista, organitzat per la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes, des de la seva primera edició, l’any 2009.

  Des de llavors, ha comptat amb la participació de Xavier Graset, Josep Capella, Ferran Espasa, Josep M. Martí, Pilar Aymerich, Joan Salvat, Milagros Pérez Oliva, Jordi Basté, Pepe Baeza, Josep Cuní, Rosa M. Calaf, Xevi Xirgu, Llibert Teixidó, Màrius Serra, Carles Capdevila, Rafael López-Monné, Raquel Sans, Antoni Coll, Ramon Besa, Fàtima Llambrich, Antoni Bassas, Josep Martí Gómez, Sergi Vicente, Cristina Puig, Xavier Aldekoa, Toni Clapés, Ramón Lobo, Joaquín Luna, Yolanda López, Ernesto Ekaizer, Mònica Terribas, Victor Amela, Esther Vera, Joel Mestre, Jordi Borràs, Patrícia Plaja, Jordi Baró i Joan M. Pou.

   

   

  • Tríptic Experiència de periodista 2009
   Tríptic Experiència de periodista 2009

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.