• Les demarcacions de Girona del COAC i del CPC organitzen dos actes amb candidats a les eleccions municipals

  2 maig, 2019

  A Girona es farà un debat amb els candidats dels partits que tenen representació a l'Ajuntament, i a Olot s'ha fet una trobada amb els alcaldables.

  Els dos col·legis professionals també col·laboren en l'organització dels dos debat amb els alcaldables de Figueres

  Autor:
  Element5 Digital
  Font:
  Unsplash

  La Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes i la Demarcació de Girona del Col·legi d'Arquitectes organitzen conjuntament dos actes (a Olot i a Girona) de cara a les properes eleccions municipals. Cada activitat compta amb els candidats dels partits que tenen representació als respectius consistoris, i està moderat per un periodista col·legiat. A més, també participen en els dos debats electorals de Figueres. 

  Com a entitats implicades en el procés de transformació social i urbana de la ciutat, la intenció del COAC i el CPC és ajudar a posar les institucions a l’abast dels professionals i dels ciutadans: amb l’organització d’aquesta activitat, els dos col·legis professionals volen ser presents en un procés tan rellevant per a la societat com és la celebració de les eleccions municipals.

  El primer acte ha estat la trobada dels alcaldables d'Olot, el dimecres 8 de maig a l'Arxiu Municipal d'Olot, que ha comptat amb Pep Berga (Junts per Catalunya - Olot), Anna Barnadas (ERC - AM), Josep Guix (PSC - CP), Lluís Riera (CUP - Alternativa Municipalista) i Xevi Garcia (Olot en Comú). La periodista Mariona Comellas ha estat l'encarregada de conduir aquesta trobada en la que s'ha parlat, entre altres temes, dels grans projectes de ciutat, de la regeneració urbana, del patrimoni protegit i la relació d'Olot amb els municipis veïns. 

  Girona, el divendres 17

  El debat de Girona s'ha programat pel divendres 17 de maig, a 2/4 de 8 del vespre, a la sala Rafael Masó del COAC, i els protagonistes seran Marta Madrenas (Junts per Catalunya - Girona), Quim Ayats (ERC - AM), Lluc Salellas (Guanyem Girona - Alternativa Municipalista), Sílvia Paneque (PSC - CP), Concepció Veray (PP) i Daniel Pamplona (Cs). En aquest cas, la conductora del debat serà la periodista Marta Gibert

  Dos debats a Figueres

  A Figueres, els dos col·legis professionals col·laboren amb els dos debats electorals de la capital altempordanesa.

  El primer,  organitzat pel Setmanari de l'Alt Empordà, el Diari de Girona i Ràdio Vilafant, va tenir lloc el dimecres 15 de maig a 2/4 de 8 del vespre, a l'Auditori de Caputxins de la capital altempordanesa. Aquest debat va ser moderat pel director del Setmanari de l'Alt Empordà, el periodista Santi Coll, i hi van participar nou dels deu candidats a l'alcaldia: Jordi Masquef (Junts per Figueres), Agnès Lladó (ERC-AM), José Castellón, Joselín (Guanyem Figueres-Alternativa Municipalista), Pere Casellas (PSC-CP), M.Àngels Olmedo (PP), Héctor Amelló (Cs), Francisco Paneque (Veïns Figueres-FIC), Xavier Amiel (CFi) i Pau Herrero (PRIMÀRIES). 

  Els projectes pendents i la seguretat van ser protagonistes en aquest primer debat, en el qual els participants van coincidir en què s'ha de diversificar el model econòmic de la ciutat, retenir el talent jove i buscar més unitat dins de l'Ajuntament. Aquí trobareu tota la informació sobre aquest debat. 

  El segon és el debat que organitzen El Punt Avui i Tramuntana TV, i que es durà a terme el dilluns 20 de maig a les 7 de la tarda, també a l'Auditori de Caputxins. En aquest cas també s'ha convidat els alcaldables, i serà moderat pel periodista i vicepresident de la demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes Jordi Grau.

  • La trobada dels candidats d'Olot.
   Foto:
   COAC Girona
  • La trobada d'Olot va tenir lloc a l'Arxiu Municipal.
   Foto:
   COAC Girona
  • Els nou participants al primer debat de Figueres
   Foto:
   Andrea Bolcato
  • El debat va ser moderat pel periodista Santi Coll
   Foto:
   Andrea Bolcato
  • El debat va tenir lloc a l'Auditori dels Caputxins
  • El primer debat de Figueres va generar molt d'interès

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.