• Seminari per a periodistes: “Paquet ferroviari: Completant l’espai ferroviari europeu únic”

  15 març, 2016

  El Servei de Premsa del Parlament Europeu organitza a Brussel·les el dimarts 5 d’abril a la tarda i el dimecres 6 pel matí el seminari pel qual es reservaran dues places per a periodistes col·legiats

  Aquesta possibilitat s'ofereix en virtut de l'acord de col·laboració entre l'Oficina del Parlament Europeu a Barcelona i el Col·legi de Periodistes de Catalunya per fomentar el coneixement entre els periodistes de la legislació europea i les activitats de l'Eurocambra.

  El Parlament Europeu votarà a l’abril tres informes del “pilar tècnic” del quart paquet ferroviari. Els altres tres informes del “pilar de mercat” seran votats previsiblement al juliol. Amb motiu de la pròxima adopció d’aquesta nova legislació, el Servei de Premsa del Parlament Europeu organitza a Brussel·les la tarda del dimarts 5 d’abril i el matí de dimecres 6 d'abril, el seminari per a periodistes: “Paquet ferroviari: Completant l’espai ferroviari europeu únic”. Al seminari hi participaran eurodiputats i experts.

  L'Oficina del Parlament Europeu a Barcelona reservarà fins a 2 places per seminari als/a les periodistes col·legiats/des interessats/des, amb les despeses de transport i allotjament cobertes. Es prioritzarà aquelles candidatures de periodistes especialitzats en infraestructures. La data límit per presentar-se a la convocatòria d'aquest seminari és el dimecres 23 de març a les 17h.

  Les gestions del vol i de l'hotel van a càrrec del periodista o mitjà de comunicació. El Parlament Europeu reemborsa íntegrament a posteriori per transferència bancària al periodista (no al mitjà) l'import del bitllet d'avió, en classe econòmica, i una dieta per la nit d'estada (arribada dimarts 5 i tornada dimecres 6), en concepte d'ajuda pel pagament de l'hotel i altres despeses.

  Per a accedir a la convocatòria, és necessari estar treballant en algun mitjà de comunicació o col·laborant-hi. Un mateix col·legiat o col·legiada només podrà assistir a un únic seminari a l'any per tal de diversificar les oportunitats. Aquelles persones interessades en assistir al seminari han de posar-se en contacte amb l'Oficina del Parlament Europeu a Barcelona indicant nom i cognoms, número de col·legiat, mitjà de comunicació, dades de contacte i breu motivació per participar al seminari.

  Per a qualsevol dubte sobre la present invitació, es prega contacteu amb el cap de premsa de l'Oficina del Parlament Europeu a Barcelona, en Sergi Barrera.

  E-mail: sergi.barrera@europarl.europa.eu

  Per a més informació, s’adjunta esborrany del programa, que comptarà amb interpretació al castellà.


   
  Documents relacionats

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.