Vés al contingut
Col·legi de Periodistes de Catalunya
  • Correu
  • Contacte
  • Repositori Digital
  • Iniciar sessió
  • Col·legi
    • Qui som
    • Què fem
    • Uneix-te a nosaltres
    • Codi deontològic
    • Premis
  • Actualitat
  • Formació
  • Ocupació
    • Borsa de treball
  • Activitats
  • Documentació
  • Serveis
  • Capçalera
  • Report.cat
Col·legi de Periodistes de Catalunya
  • Col·legi
    • Qui som
    • Què fem
    • Uneix-te a nosaltres
  • Actualitat
  • Activitats
  • Formació
  • Ocupació
    • Borsa de treball
  • Documentació
  • Serveis
    • Iniciar sessió
Inici / Actualitat / A punt el veredicte del premi a la Millor Estratègia Empresarial de l’Anoia
  • A punt el veredicte del premi a la Millor Estratègia Empresarial de l’Anoia

    30 juny, 2017

    El guardó es lliurarà amb set premis més el 6 de juliol en el marc del sopar anual de la Unió Empresarial de l’Anoia (UEA) que té com a lema “L’actitud d’avui millora el demà”. El sopar aplegarà unes quatre-centes cinquanta persones.

    Tweet
     
     
    Sílvia Giralt va ser la guanyadora de l'any passat.
    Font:
    Arxiu CPC

    La Unió Empresarial de l’Anoia (UEA) celebra dijous 6 de juliol el seu certamen anual estrella amb l’objectiu de reforçar i visualitzar el dinamisme empresarial de la comarca. L’acte serà presidit pel conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, i se celebrarà a l’Institut Milà i Fontanals.

    Durant la nit, que aplegarà unes quatre-centre cinquanta persones, es lliuraran els vuit premis anuals de la UEA, cinc dels quals són propis i tres, en col·laboració amb d’altres entitats. Un d’aquests guardons en col·laboració és el Premi a la Millor Estratègia Empresarial de l’Anoia, que es convoca conjuntament amb la Demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes.  El centre d'estètica Sílvia Giralt va guanyar el premi en l'edició anterior.

    El periodista Manel Fuentes serà el conductor de la vetllada i el sopar anirà a càrrec de David Andrés, xef del restaurant Somiatruites, cap de cuina de l’ABaC i un dels trenta joves més influents del món segons la revista Forbes.

     

    Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

    Deixa el teu comentari

    (If you're a human, don't change the following field)
    Your first name.
    (If you're a human, don't change the following field)
    Your first name.
    (If you're a human, don't change the following field)
    Your first name.
  • Altres notícies

    El periodista Josep Maria Planes és nomenat manresà il·lustre
    Els col·legiats descobreixen el fons marí del litoral tarragoní
    Premi a la trajectòria d’un periodisme veïnal
    Josep Maria Planes serà nomenat Manresà Il·lustre
    El Col·legi de Periodistes de Catalunya s'afegeix al Pacte per a la Reforma Horària
    Carmen Aristegui, Premi Casa Amèrica Catalunya a la Llibertat d’Expressió 2017
    'Història del periodisme de Catalunya': un F5 a 400 anys de periodisme català
    El Col·legi de Periodistes de Catalunya acull el Memorial Xavier Batalla
    El film "Mi amigo Naim" premiat al festival de Los Angeles
    L'aposta de l’empresa Dyneke per la comunicació té premi
  • Cercador

  •  
    Dotze errors lingüístics habituals dels periodistes
    L'última polèmica d'El Vaquilla
    L’efecte Streisand que alimenta les fake news
    Newsletters i esdeveniments, l’última aposta
    Jo ara també soc periodista
  •  
    Recursos útils
    Webs
    La xarxa
    Contra el fangar
    Això és real?

Col·legi de Periodistes de Catalunya 2025

Rambla de Catalunya 10, pral. 08007 Barcelona.

Tel. 93 317 19 20       contacte@periodistes.cat

  • Avís legal
  • Política de privadesa
  • SII
  • Política de cookies