• Cinc motius per reivindicar Interviú

  15 gener, 2018

  El passat 8 de gener el Grup Zeta anunciava el tancament de les revistes Interviú i Tiempo. La primera, un històric setmanari que va néixer l'any 1976 i la darrera com a complement polític en 1982. Des del Report.cat, setmanari digital del Col·legi, expliquem la importància d'aquest mitjà a partir de cinc de les investigacions més conegudes d'aquesta revista.

  El periodista Xavier Vinader a la presó de Carabanchel
  Font:
  TV3

  Interviú ha estat un referent del periodisme d’investigació i el reporterisme a Espanya. Les investigacions que ha realitzat des de l'època de la Transició han servit per al seu creixement fins a arribar a ser una de les publicacions més emblemàtiques del Grup Zeta. Report.cat presenta una selecció dels centenars de reportatges i investigacions d’Interviú. 

  El Grup Zeta va declarar que s'havia pres la decisió per “la impossibilitat de seguir sostenint durant més temps les importants pèrdues generades per aquestes dues publicacions en els últims anys, com a conseqüència de l'intens descens en la difusió i en els ingressos publicitaris”.

  Interviú va ser la primera revista espanyola pertanyent al Grup Zeta que va mostrar imatges de dones semi nues en la seva portada. També incloïa reportatges d'investigació. 

  Llegeix la redacció sencera aquí: https://goo.gl/5F7pWT

   

   

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.