• President

  • Jordi Grau i Ramió (Girona, 1957) és periodista.  Ha treballat a Hermes Comunicacions des del 1987, on ha estat director adjunt d'El Punt Avui, director d'El Punt Avui a les comarques gironines i d'El Punt al Barcelonès Nord. Va ser el primer director d'El 9 Esportiu de Catalunya (2002-2003). Va començar la seva carrera professional a Ràdio Girona (1974-1984) i al Diari de Girona (1981-1987). Ha col·laborat a TV3, Catalunya Ràdio, RAC1, la SER, El Punt Avui TV, TVE i la Xarxa. Actualment col·labora a El Punt Avui i Girona FM i presenta des de fa deu anys La Ciutat dels llibres a Televisió de Girona. Ha escrit Puigdemont, el president @KRLS i va ser coordinador i coautor d’Els Borbons en pilotesLes pilotes dels Borbons i dels quatre llibres Diari d'una retirada sobre el final de la Guerra Civil a Catalunya.

  Vicepresidenta

  • Susanna Quintana i Pujol (Fornells de la Selva, 1966) és periodista, i va començar la seva trajectòria al Diari de Girona. En aquests moments, treballa com a autònoma en l’àmbit de la consultoria de comunicació. Ha estat responsable de Comunicació i Gabinet de diferents departaments de la Generalitat de Catalunya (Governació, Interior i Salut). També ha treballat al Gabinet de Presidència de la Diputació de Girona i al Gabinet d’Alcaldia de l’Ajuntament d’Olot. Responsable de l’Oficina del delegat del Govern de la Generalitat a Girona de 2011 a 2017.

   Actualment també és membre del consell de redacció de la revista diocesana El Senyal, del Bisbat de Girona. Vocal i secretària de la Junta de demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya entre 2005 i 2014.

  Secretària

  • Rosa Gil Vilà (Girona, 1959) és periodista. Llicenciada en Filologia i Lletres (UAB).Ha estat directora de CaixaForum Girona, de l’Obra Social i de la Fundació Caixa Girona (2010-2011), responsable de Comunicació de la Fundació Caixa Girona i de Caixa Girona (1998-2010). Va començar a treballar en l’àmbit periodístic l’any 1987, al Diari de Girona i, més endavant, va responsabilitzar-se del Dominical del mateix diari. L’any 1993 va passar al Nou Diari (secció de Cultura) i, un any més tard, va començar una etapa de quatre anys a la delegació de TVE a Girona. Ha estat professora convidada al Màster de Comunicació Cultural de la UdG (2006). Ha comissariat exposicions, escrit catàlegs d’artistes, i col·laboracions en revistes especialitzades en art i cultura. És autora del llibre Els Indians i coautora, amb Montserrat Minobis, d’Aquí Ràdio. Crònica de les ones a les comarques de Girona (1993-1982).

    

   Tresorer

   • Òscar Pinilla Tortosa (Palamós, 1980) és actualment responsable de comunicació d'Esquerra Republicana al govern de l'Ajuntament de Girona. Durant 18 anys va ser redactor del diari El Punt Avui a l'edició de comarques gironines. Els seus inicis en el món de la comunicació van ser a les ràdios locals (Palamós, Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d'Aro) i també a Televisió Palamós. També ha col·laborat a Ràdio L'Escala, Empresarial Girona, revista Unidiversitat de la Universitat de Girona i Televisió de Girona. Al 2022 ha rebut el Premi Carles Rahola de periodisme per un article publicat a la Revista de Girona

   Vocals

   • Elisabet Don Lapko (Samara, 1993). Graduada en Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i postgraduada en Resolució de Conflictes Públics a la Universitat de Girona (UdG). Ha treballat en mitjans com el Diari de Girona o RAC1. Actualment exerceix de periodista a la secció de Societat de l’Agència Catalana de Notícies (ACN).
    @elisabetdon

   • Jordi Ribot i Puntí (Barcelona, 1968) és reporter gràfic i ha treballat pels principals mitjans de comunicació del país. Llicenciat en història de l’Art per la Universitat de Girona. També és tècnic especialista en Imatge fotogràfica.

    S’inicia com a fotògraf professional l’any 1992 al Diari de Girona. L’any 1999 funda l’agència

    fotoperiodística Click Art Foto i n’és gerent fins al 2012, quan crea l’empresa  ICONNA Comunicació Audiovisual juntament amb el fotoperiodista Joan Castro.

    Professor associat de fotografia i fotoperiodisme a la Universitat de Vic.Professor de fotografia  a l’Escola de Realització Audiovisual i Multimèdia, que depèn de la Universitat de Girona.  També és professor a l’Escola d’Art de Celrà. No ha deixat mai de treballar en premsa.

    Va idear, dirigir i publicar el llibre de fotografies Artur Mas. Retrat de l'home i el president. Amb l’equip d’ICONNA ha portat a terme el projecte Tossudament… Relat del procés català.

    Ha guanyat dues vegades (2010 i 2017) el guardó de fotoperiodisme dels Premis Carles Rahola de Comunicació Local.