Junta de Govern

 • President

  • Josep Baubí Lasierra porta des de l’any 1982 en el món del periodisme. Va començar com a redactor d’esports al setmanari Ebre Informes, tasca que compaginava amb la corresponsalia al territori ebrenc del setmanari Crònica de Tarragona. Va ser el primer corresponsal del Nou Diari de Reus a les Terres de l’Ebre i va col·laborar en les retransmissions esportives de RNE Ràdio 5. L’any 1989 va començar a treballar a Catalunya Ràdio, primer amb cròniques esportives i després exercint la tasca de corresponsal a les Terres de l’Ebre fins a l’any 2013. En la seua llarga vida professional com a periodista ha col·laborat amb altres mitjans del territori com Imagina Ràdio, Canal 21, Canal Terres de l’Ebre i Ràdio Tortosa. Actualment, manté col·laboracions esporàdiques al programa del Josep Cuní a la Ser Catalunya. Des de l’any 2018 exerceix de president de la demarcació de les Terres de l’Ebre del CPC.

  Vicepresidenta

  Secretària

  • Marina Pallás Caturla (Tortosa, 1991) és graduada en Periodisme per la Universitat Rovira i Virgili i postgrau en Periodisme Literari per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). És redactora del Diari de Tarragona des del 2015 i ha col·laborat en diversos mitjans de comunicació com La Vanguardia, setmanari l’Ebre, Imagina Ràdio, Ràdio Tortosa o Surtdecasa.cat. És coautora dels llibres “Un segle de premsa tortosina 1845-1938“, “Ritmos para el paraíso y otros relatos de periodismo literario”, “Ebre, relats d’una batalla” i “Antonio Roca Cid. Lo retratista del Rastre”.

  Tresorer

  • Oriol Gracià Carles (Tortosa, 1982). Llicenciat en periodisme per la UAB. Va començar la seua carrera professional gràcies a una beca de la Comissió Europea per treballar en la comunicació i divulgació de polítiques juvenils de mobilitat europees a la ciutat francesa de Le Puy-en-Velay. En tornar a Barcelona va treballar de redactor a les revistes del grup Sàpiens Publicacions: Descobrir Catalunya, Sàpiens i CUINA. El 2013 es va instal·lar a Edimburg (Escòcia) on va fer de corresponsal del Diari ARA. Ha col·laborat també amb La Vanguardia i El Punt Avui. Des de 2015 viu a Tortosa on ha treballat als serveis informatius de Canal Terres de l'Ebre. Actualment, compagina l’elaboració de reportatges per a revistes, la producció audiovisual (especialment documentals) i la feina en l'empresa Bluverd (especialitzada en la comunicació d'empreses vinícoles) de la qual n'és soci fundador.

  Vocal

  • David Benito Llatge (1996). Graduat en Comunicació i Periodisme Audiovisuals (UDL) i estudiant de màster d'Anàlisi Polític (UOC). Ha col·laborat en diversos mitjans de comunicació de les Terres de l'Ebre com Imagina Ràdio, Aktual 3 d'Amposta i Ràdio Tortosa. També ha estat periodista a Canal 21 Ebre i cap de programes a 21 Ràdio. En comunicació corporativa ha estat membre del Media Team al Mediterranean Internacional Cup (MIC) i DIRCOM de l'Ebrecorrefoc de Tortosa. Durant l'etapa acadèmica ha col·laborat i treballat a La Manyana, el Segre, Lo Campus diari i Catalunya Ràdio, a Lleida. Actualment treballa a la Xarxa Audiovisual Local.

  • Jordi Duran i Suàrez (Móra la Nova, 1965) és llicenciat en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona i màster en Comunicació Política i Institucional per la Universitat Pompeu Fabra. És director del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l’Ebre. Des de 1984 ha treballat i ha col·laborat en diferents mitjans de comunicació audiovisuals, digitals i de paper. És coautor del manual d'estil 'Català per a periodistes de les Terres de l'Ebre', juntament amb Albert Aragonès i Montserrat Ingla.