Junta de Govern

 • Presidenta

  • Mar Martí Montaner (Igualada, 1985). Llicenciada en Periodisme per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i en Traducció i Interpretació per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Màster en Direcció de Comunicació i Màrqueting per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Treballa a l'Agència Catalana de Notícies (ACN) des de l'any 2009 i actualment és la delegada a la Catalunya Central. En els inicis de la carrera periodística també va ser col·laboradora del diari Regió7 i va treballar a la Xarxa de Televisions Locals.

  Vicepresident

  • Ha treballat en la comunicació local en ràdio, televisió i premsa. Avui, és el cap de redacció de Ràdio Manresa i Canal Taronja. També és l'speaker dels partits de bàsquet del Baxi Manresa i presentador d'esdeveniments. 

  Secretària

  • Graduada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona (2014), ha centrat gran part de la seva trajectòria a la comunicació corporativa. Actualment, és tècnica de comunicació i premsa del Consorci Sanitari de l'Anoia, i anteriorment ha dirigit la comunicació de diverses empreses, institucions i esdeveniments des de l'agència igualadina Lidera Comunicació. També ha col·laborat en mitjans de comunicació a nivell nacional i local, com el Diari Ara, La Vanguardia, Ràdio Igualada o Anoia Diari, entre d'altres.

  Tresorera

  • Nascuda a Manresa el 1988. Llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona (2011) i amb formació en Community Management (Initec i IAB Spain). Actualment treballa al diari Regió7. Anteriorment, va estar prop de dos anys treballant com a redactora a l'edició territorial del diari El Punt Avui Catalunya Central. En aquest període també va produir informació econòmica per a Capital Radio Barcelona i va col·laborar en la creació de Manresadiari.cat. La seva experiència en el món periodístic va començar mentre cursava la llicenciatura, amb pràctiques a Cadena SER Manresa i RAC1. Des de llavors també ha col·laborat amb Ràdio Santpedor, COMRàdio, Intocable Digital (ara Revista Mirall) i algunes publicacions d'àmbit privat. A banda, ha estat responsable de comunicació d'un hospital veterinari i té competències com a docent en l'àmbit de les TIC després d'exercir com a formadora dins el projecte Cibernàrium de Barcelona Activa. 

  Vocal