• Presidenta

   • Vicepresidenta a la Junta de Govern des de agost, 2018
   • Vocal a la Junta de Govern des de agost, 2018

   Laura Alcalde Cañizares Nascuda a Lleida, d'Alfarràs. Llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Actualment, redactora de l'Agència Catalana de Notícies a Lleida. Vinculada des del 2009 a la ràdio local, en concret a l'emissora EMUN FM i La Xarxa. Ha estat corresponsal al Segrià i les Garrigues de Catalunya Ràdio a Lleida, ha conduït el magazine nacional de ràdios locals, La Tarda de La Xarxa i ha presentat el magazine d'estiu Paiskm0 al territori i també l'1món.cat, programa confeccionat per les televisions locals i La Xarxa. També ha escrit a El Periódico, La Vanguardia i l'Agència EFE, des de Lleida i demarcació.

  Vicepresidenta

   • Secretària a la Junta de Govern

   Llicenciada en Ciències de la Informació (1996)i Magíster en Comunicació Empresarial i Institucional per la Universitat Autònoma de Barcelona (1998), es va iniciar en el camp del Periodisme en l’empresa privada. L’any 2003 va emprendre la seva pròpia agència de comunicació, on va implementar diverses accions en el camp de la comunicació empresarial a petites i mitjanes empreses. Durant aquesta etapa es va formar en els camps del Social Media i el Community Management, on ha desenvolupat estratègies a les xarxes socials i màrqueting de continguts de webs i blocs, principalment. Del 2009 al 2018, va gestionar la Demarcació de Lleida del Col·legi de Periodistes. Actualment, treballa a l’IRTA (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries), com a tècnica de Transferència Tecnològica i organització de Jornades.

  Secretària

  • Estela Busoms (Vic, 1978) és llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona (1996-2000) i s'ha format en Social Media i Community Management. Des del 2015 exerceix de redactora de l'Agència Catalana de Noticies (ACN) a Lleida i també cobreix el servei de cròniques durant el cap de setmana per a Catalunya Ràdio. A l'ACN ja hi havia treballat entre el 2003 i el 2007. La seva vinculació amb la ràdio va començar quan tenia 16 anys col·laborant amb l'emissora local de Sant Joan les Fonts (Garrotxa). Després de llicenciar-se va treballar a Ràdio Lleida-Cadena SER (2001-2002), Catalunya Ràdio (amb diferents dedicacions des del 2002 al 2011 i del 2015 fins a l'actualitat), la Xarxa (2012-2013) i com a cap de redacció a l'emissora lleidatana Ua1 Ràdio (2013-2015). També va fer de redactora al diari Segre (2002-2003).

  Tresorer

  • Llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona (2000-2005). Redactor de Societat i especialista en Successos i Tribunals del diari Segre des de 2013. Anteriorment, ha treballat com a cap de redacció del diari BonDia Lleida (2006-2012) i ha estat corresponsal de COM Ràdio a Lleida (2006-2010). També ha col·laborat amb Ràdio Sió Agramunt, altres mitjans i empreses.

  Vocal

  • Llicenciada en Periodisme per la UAB i Doctora en Periodisme per la UPF. Actualment, redactora dels Serveis Informatius de TVE. Activitat principal que compagina amb la docència com a professora associada als Estudis de Comunicació i Periodisme Audiovisual de la UdL. Com a periodista, té experiència prèvia en premsa escrita, ràdio i gabinets de comunicación. Com a professora, també ha treballat impartint docència a la Universitat Internacional de Catalunya i ha col.laborat a la Ramon Llull. És autora del llibre La informació econòmica a la televisió, un espectacle que costa de veure.