• Presidenta

  Vicepresidenta

  • Professora Titular d’Universitat a la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB. Llicenciada (1982) i Doctorada (1989) en Ciències de la Informació - Periodisme, a la Universitat Autònoma de Barcelona. DEA en Història i Civilització Contemporània a l’École des Hautes Études en Sciences Sociales de París (1984). Ha desenvolupat diversos càrrecs acadèmics com els de degana de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB (2016-2021), Vicerectora de Relacions Institucionals i Comunicació de la UAB (2009-2012) o Adjunta al rector per la Qualitat (2006-2008). A banda de la carrera acadèmica, ha estat vinculada com a redactora, directora o membre del consell editorial amb mitjans de comunicació de proximitat de les comarques del Maresme (revistes Iluro–Sport, El Maresme i Mataró Escrit; Televisió de Mataró, el diari El Punt Maresme, i Mataró Audiovisual que engloba actualment Mataró Ràdio i Televisió de Mataró) i del Baix Empordà (Ràdio Palafrugell).

  Secretari

  • Llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona (1990). Actualment és el responsable de l'àrea de comunicació de la Fundació Barça i consultor de comunicació de l'agència Tessera BCN. Ha treballat durant més de 20 anys en llocs de responsabilitat relacionats amb la comunicació corporativa i els mitjans de comunicació. Ha estat responsable de l'àrea de comunicació d'OXFAM Intermón, cap de premsa de Winterthur Assegurances o redactor d'Europa Press Catalunya, entre d'altres. 

  Tresorer

  Vocals

  • Nascut a Berga el 1996. Graduat en Periodisme a la Universitat Ramon Llull i estudiant del Màster en Anàlisi Política de la Universitat Oberta de Catalunya. Actualment, és redactor ENG als Serveis Informatius de TV3. Ha passat per la Delegació de Lleida, la Delegació de Girona, la secció de Societat-Territori i 'Els Matins'. Anteriorment, va treballar als informatius de betevé. També ha col·laborat amb altres mitjans com Catalunya Ràdio, la Xarxa, la Revista Mirall, La Mañana o la Televisió del Berguedà.

  • Periodista especialitzat en Ràdio, Televisió I Periodisme Digital. Després de més de 15 anys dedicat a la ràdio professional (Onda Cero, Rac1, Punto Radio, Catalunya Radio, RNE) decideix afrontar una nova aventura a la televisió, en l’espai ‘8 al dia amb Josep Cuní’. Ho fa primer com a col·laborador per a després assumir-ne la sots direcció i la direcció/edició digital. L’abril de 2017 publica dos llibres on analitza la transformació digital d’una redacció, la cobertura digital d’unes eleccions i la inclusió del “MoJo” en tot plegat. Actualment, és el director d’estratègia digital de la productora Broadcaster des d’on transforma i defineix projectes i estratègies periodístiques i/o digitals. 

  • Llicenciada en Periodisme el 2008 (URL), des de fa anys escriu en mitjans com el magazín LA MIRA, el Diari ARA, la Revista CapçaleraReport.cat i la Revista Nexe. Especialitzada en periodisme narratiu, és autora del llibre Terra de dones. Pageses de Catalunya (Editorial Fonoll, 2020). Entre el 2012 i el 2014 treballa al departament de comunicació del Col·legi de Periodistes de Catalunya. Com a Vocal de Junta de Govern, forma part activa del Grup de Treball Contra la Precarietat Laboral.

  • És redactora en cap del magazín La Mira. A més, col·labora com a analista política en diferents mitjans. Participa en programes com el Més324 (Televisió de Catalunya) i escriu al setmanari La República. Al llarg de la seva trajectòria ha participat en programes de Catalunya Ràdio, Televisió Espanyola a Catalunya, Telecinco, Cuatro, Antena3 o Betevé. També ha presentat diferents actes públics -des d’esdeveniments institucionals fins a jornades de caràcter polític o cultural. Alhora, ha impartit cursos d’oratòria -algunes d’aquestes classes en col·laboració amb la Universitat Pompeu Fabra.

   Entre els seus treballs destaca la publicació dels llibres “Salut! La vida amb elles” (Editorial Fonoll, 2021),  “Pere Aragonès, l’independentisme pragmàtic” (Editorial Pòrtic, 2020) i “Tan lluny, tan a prop. 1973-1983. Els anys de la transició a Balaguer” (Ajuntament de Balaguer, 2013).

  • Llicenciada en Ciències de la Comunicació (Periodisme) per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Estudis de Relacions Internacionals al CIDOB, i d’administració d’empreses a EADA. Abans de crear aPortada l’any 2000, va treballar a mitjans de comunicació i va ser directora de comunicació de la Fundació Josep Carreras. 20 anys d’experiència en els àmbits de la comunicació corporativa, formació en comunicació, relacions públiques, responsabilitat social i gestió cultural. 

  • Llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Màster en Comunicació Política per la City University (London), Màster en Projectes de Comunicació Online per la Universitat Internacional de Catalunya – La Vanguardia.com i curs de Comunicació Estratègica per la George Washington University. Directora Executiva de Comunicació de la UOC, especialitzada en periodisme de marca i comunicació corporativa, estratègies de comunicació i comunicació política. Vint anys d’experiència en departaments de comunicació, a càrrec del disseny i la implementació de plans de comunicació, estratègies informatives, relacions públiques amb mitjans i posada en marxa de nous canals de comunicació. Ha exercit també de cap de premsa a la mateixa Universitat Oberta de Catalunya i al Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya. Periodista vocacional, la seva trajectòria professional s'inicia en mitjans de comunicació de Lleida (Diari Segre, Segre Ràdio).