• O qualitat o res

    Varis autors
    -
    15 maig, 2018

    El Col·legi de Periodistes ha acollit avui la roda de premsa per presentar la carta oberta dels fotoperiodistes a la ciutadania sota el títol "O qualitat o res". Des del Report.cat, setmanari digital del Col·legi, presentem l'article que serveix com a veu de molts professionals per reflexionar sobre la situació actual de l'ofici i el món on vivim. 

    El sector del fotoperiodisme viu un moment professional preocupant | Foto: Jordi Play

    Avui, dimarts 15 de maig, s'ha fet pública la carta oberta dels fotoperiodistes a la ciutadania al Report.cat, setmanari digital del Col·legi, sota el títol "O qualitat o res" i s'ha presentat en una roda de premsa a la seu del Col·legi de Periodistes de Barcelona. El text està signat per més de 570 persones, entre aquests, per exemple, hi ha dos premis Pulitzer, divuit guanyadors del World Press Photo i reconeguts fotògrafs de guerra. 

    L'article fa una crida al gran problema que existeix entre el col·lectiu dels fotoperiodistes i del periodisme en general i planteja solucions i reflexions per intentar, aprofitant totes les signatures que s'han aconseguit fins ara, continuar treballant per aconseguir qualitat en l'ofici i mantenir l'aposta per un periodisme independent, rigorós i que permeti recuperar la credibilitat que han perdut els mitjans. 

    Pots llegir l’article sencer a Report.cat

    Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

    Deixa el teu comentari

    (If you're a human, don't change the following field)
    Your first name.
    (If you're a human, don't change the following field)
    Your first name.
    (If you're a human, don't change the following field)
    Your first name.