• President

    • Llicenciat en Ciències de la Informació per la UAB, els últims 10 anys he col·laborat de forma estable, pràcticament diària, a RAC1 i La Vanguardia. Sempre lligat a la informació, com a freelance, treballo temes ciutadans, tribunals o esports.  La meva àrea d'influència, Tarragona i les Terres de l'Ebre. També he fet feina a la televisió, redactant guions i editant reportatges informatius, i comunicació institucional. També he treballat per la Cadena SER, Catalunya Ràdio, El Mundo Deportivo, Canal Reus o la revista Descobrir Catalunya

    Vicepresidenta

    • Nascuda a Tarragona l’any 1989. Llicenciada en Comunicació Audiovisual amb Màster en Protocol i Organització estratègica d’esdeveniments. Entre els anys 2011 i 2016 va treballar com a redactora d’informatius a la Cadena SER a Tarragona. Més tard, la seva trajectòria va continuar com a responsable de Comunicació a l’organització no governamental, Creu Roja, a Tarragona. Des de setembre de 2017 és la responsable de Relacions Externes i Comunicació al Consorci d’Aigües de Tarragona, gestionant tant la comunicació interna com externa de l’organisme.

    Secretari

    • David Oliete (1986) és fotoperiodista i realitzador audiovisual de professió. Oliete és llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques, màster en Direcció de Comunicació i ha estat sempre molt vinculat al món de la imatge. Actualment és el fotògraf oficial del Concurs de Castells de Tarragona, responsable de fotografia de la revista “Fet a Tarragona” i responsable de Comunicació dels Mercats de Tarragona.
      Els seus treballs sobre el món dels castells l’han dut a treballar per Red Bull TV, la cadena BBC o Air Berlin, mentre que les seves fotografies han estat publicades en mitjans nacionals i internacionals com National Geographic, GEO Magazine, Fuji Television, The Times, Daily Telegraph, KLM airlines, The Sunday Times, El País Semanal, El Periódico, Turkish Airlines, Marie Claire, Traveler Magazine of China o The Guardian.
      També ha estat el responsable de comunicació dels XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2018 i ha treballat a l’Estudi Mariscal, al Gabinet de Premsa de l’Ajuntament de Tarragona, COM Ràdio, Tarragona Ràdio i en projectes per a Televisió de Catalunya, entre d’altres.

    Tresorer

    • Reus, 1977. Periodista. Llicenciat en Comunicació Audiovisual per la UOC i en Geografia i Història per la Universitat Rovira i Virgili. Actualment, treballa a la redacció d'Informatius de Catalunya Ràdio.

      Ha dedicat gran part de la seva trajectòria a la informació territorial i de proximitat. La seva afició per la ràdio el va portar a posar-se davant del micròfon en emissores com Punt 6 Ràdio i Ràdio Cambrils. Ha col·laborat amb RAC1, i format part de la redacció de la Cadena SER. Ha fet d'ENG, coordinant i presentant programes i informatius a Canal Reus TV. L'any 2002 va entrar a formar part de l'equip d'esports de Catalunya Ràdio, i el 2011 va fer el pas a la redacció d’Informatius.

    Vocals

    • Nascut a Tarragona el 1996, de la Selva del Camp. Graduat en Periodisme per la URV i màster en gestió cultural per la UdG – UOC. Actualment és redactor a l'Agència Catalana de Notícies (Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre). Anteriorment ha estat tècnic de comunicació de la Fundació Bosch i Gimpera – Universitat de Barcelona, Barcelona Activa – Ajuntament de Barcelona i de la Creu Roja a Catalunya. També ha format part de l'equip de comunicació del Museu de la Vida Rural i de la Fundació Carulla, ha treballat a RAC 1 i en diversos mitjans de comunicació locals. Ha estat coordinador de l'Espluga FM Ràdio i col·laborador a les revistes Fet a Tarragona, NW Reus i Surtdecasa.

    • Nascuda a Santa Coloma de Gramenet (1976). Llicenciada en Periodisme (1998), Especialista Universitària en Comunicació Científica (UVIC, 2019). Ha treballat a la ràdio (Onda Rambla), al món editorial (Ediciones Mayo, RBA Edipresse) i ha col•laborat amb mitjans escrits com el Diari Avui i La Vanguardia. Després d'exercir durant més de deu anys en l’àmbit de la comunicació corporativa per a diversos clients, el 2016 va incorporar-se al Gabinet de Comunicació de la Universitat Rovira i Virgili com a tècnica de la Unitat de Comunicació Científica, on s'encarrega de comunicar resultats de recerques i d'organitzar activitats de divulgació científica per a la ciutadania.